En ny stadsbild

Jag sov till tio i morse, är så himla trött nuförtin. Och när jag vaknade hade Jakob tagit med sig hunden och sonen ut på en skogsutflykt. Så jag satte igång att baka pepparkakor och lyssna på reprisen av Spanarna och lite julmusik.

Det roligaste är att dekorera peppisarna. Jag gjorde en himla massa hus. Ett helt litet samhälle.

Jag ska hänga upp dem i fönstret så de fick små öglor av papperssnöre.

Sedan satte jag igång att sy på en julvimpel som ska hänga i taket i köket. Den ska jag dock inte göra färdig idag för nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa en stund. Har en hel hög med inredningstidningar med jultema att sätta tänderna i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27 kommentarer på “En ny stadsbild”

 1. Vilka gulliga små stugor! Underbar idé att hänga dem i fönstret. 🙂

  Vi kommer baka “julkakor” nästa helg. För första gången med vår lilla plutt som fyller 1 om drygt 2 veckor. Det ska bli roligt!

  Kram,
  Constanze

 2. Fina! Gillar. Såg kuliga peppisar hos Popetotrora idag också, men hennes var mer åt det… utmanande hållet kan man väl säga. Väldigt eleganta och välgjorda små rumpor och tuttar med underkläder spritsat på. Värt att titta på. Det finns inga gränser för innovativitet. 😀

 3. Men så hemtrevligt och julfint med pepparkaks hus i fönstret. Hela huset kommer väl att pyntas och bli julfint om jag känner dig rätt Clara. Hoppas vi får se när du pyntat klart.

 4. Söt blogg du har 🙂
  Skulle bli superglad om just du kolla in i min internetshop.

  http://www.Gniztra.com

  Finns fake piercings,smycken,Hello kitty,Playboy,MAC smink och mycke mera.

  Allt i lager och skickas ut inom 12timmar.
  Kram Gniztra

 5. Jag får hålla med övriga, GUD vad duktig du är. Söta pepparkaksdekorationer och vimplar på samma dag!
  Och trötthet på det – jag tänker genast graviditet! Är du? :o)
  Härligt med all inspiration. Jag behöver massor nu inför jul!
  Många kramar

 6. Har du nagot bra jultips till nagon som bor pa andra sidan jorden? Det ar 37 grader och jag far bara inte till julstamningen :). Har kopt ett jultrad i staltrad dock…hm =)

 7. Min sambo håller på att go nuts,hemma hos oss kryllar det med såväl gamla som nya inredningatidningar med jultema…å han har absolut ingen julkänsla änn 😀