Två tips

Eftersom jag skriver om ekobeuty för Daisy Beauty recenserar jag stora mängder smink och sköhetsprylar varje månad. Två produkter jag verkligen fallit pladask för är dessa från Estelle & Thild. Micro Scrub Lily och Detox Mask Lily. Gör huden i ansikten len och återfuktad. Jag använder dem i duschen en gång i veckan medan hårinpackningen verkar. Först skrubbar jag hals och ansikte noggrant med peelingen. Sedan sköljer jag av och låter ansiktsmasken sitta i ca 5 minuter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “Två tips”

 1. Jag brukar kolla på de grejerna varje gång jag är inne på apoteket, kul att höra ett omdöme från någon! Nu kanske jag vågat mig på ett köp en vacker dag 🙂

 2. Jag är väldigt förtjust i Estelle och Thild, och testade faktiskt just den där skrubben för första gången förra veckan- Kändes väldigt mjuk och fin! Jag tycker inte alls deras produkter är dyra, för att vara ekologiska.

 3. Hei! Har du provat barn produktene? Anvender i dag erbaviva och organic pharmacy til min 2åring ( långt hår behøver shampo) men disse er rimeligere vil gjerne høre hva du tycker om dom.

 4. Kan inte du skriva lite om ekosmink i bloggen Clara? Vore så himla bra att läsa en recension från någon vars omdöme man verkligen litar på! Är själv påväg att ta steget över till ekosmink och har främst tittat på Dr Hauschka och SANTE eftersom de verkar mest prisvärda (har inte lust att betala 500 spänn för ett puder) men vet inte om de är värda att satsa på?

  1. Testa mineralpuder från Lily Lolo eller Everyday minerals! Det förstnämnda har jag, köper för 125 kronor (feelunique.com eller lilylolo.com). Spana även in Tikei. De är prisvärda i alla fall.

   1. TiKei.se är ett bra tips också! Inte testat produkterna jättemycket eftersom jag än så länge endast har ett litet provkit. Men det är svenskt, ej djurtestat, relativt billigt och helt naturligt. Ja, hört mycket bra om märket helt enkelt!

 5. Spännande! Kanske är värt att ta en titt närmare på dessa, har länge letat efter något riktigt bra som är ekologiskt och framförallt inte testat på djur, för det är det väl inte? Hade vart intressant att få läsa fler tips från dig.

  Kram L

 6. Jag använder inte så mycket smink… Men jag skulle vilja ha tips på någon bra miljö- och ögonvänlig mascara.

 7. Bra tips, var nyss till Åhlens och fick ett test. Har dock en fundering kring huruvida detta är textreklam?

   1. Jag har läst det och är väldigt medveten om din policy, det var just därför jag funderade på det. Men textreklam är alltså om du får betalt för att skriva om det? Jag förstod detta inlägg som att du hade fått produkterna för att recensera dem och det är väl det jag undrar, hur det blir då?

    1. Jag får massor av produkter för att recensera dem för tidningen Daisy Beautys räkning. Det är ett helt normalt journalistiskt förfarande. Långt ifrån allt recenseras dock. Jag har inte fått betalt av någon för att tipsa om det här. Skulle jag ha fått det så skulle det ha framgått genom att jag tex skrivit “Underbaraclara i samarbete med xxx”