Tävling

Det är en himla regntung måndag idag, så jag tänkte att vi piggar upp oss med en ny tävling. En repris på sommaren succé med Photowall! För att delta i tävlingen ska du berätta vilket motiv du skulle vilja ha på en tapet och varför. Då är du med och tävlar om 3 st presentkort värda 2500 kr, 1500 kr resp. 1000 kr. Skicka in ditt bidrag på Photowalls Facebooksida.  Oavsett om det är fondtapeter eller canvastavlor du är ute efter finns något att hitta i deras webshop. Och vill du istället själv vara kreativ själv går det utmärkt att trycka upp din eget design eller ett foto på canvas eller på tapet! Tapeterna levereras måttanpassade för att passa till alla olika typer av väggar så att möjligheterna blir oändliga.

Själv är jag väldigt förtjust i ABC-tapeten från designern Anna Pernilla. Hade jag inte redan tapetserad barnkammaren skulle det definitivt vara en kandidat…

Tävlingen pågår t o m. den 2/12-2012.  Vinnaren utses av photowall.se. Deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Tävling”

 1. Jag skulle vilja ge min snart åttaåriga son ett tuffare sovrum med Grafitti city tapet! Det förtjänar han verkligen, han är en underbar storebror till nya sladdis-syrran, överöser henne med pussar & kärlek! Han dansar Street Dance med en kill-grupp, vilket han älskar! En sådan vägg skulle han älska!
  En mamma vill ju se sin son lycklig!

 2. Jag vill gärna vinna detta! Träffade min kusin Daniel för första gången på 15 år i Budapest i våras (han är därifrån) och det var sååå kul! Tog lite foton, bland annat ett på mig och honom som blev riktigt fint, det enda jag har sen vi var små, vilket hade varit otroligt kul att få förstora!
  Ha det fint!

  /Bella

 3. Jag tycker det är väldigt trist att “allt” måste ske via Facebook. Ibland kan det upplevas begränsande. Jag vill nämligen inte på något vis, av olika anledningar, ha ett Facebook-konto, men jag skulle gärna vilja kunna vara med i tävlingar etc på nätet. Jag är ingen bitter*** som både vill äta kakan o ha den kvar. Eller vilket ordspråk som nu passar bäst. Bara ett konstaterande att det ofta är så här.
  Gillar skarpt din blogg, Clara! Kram!

  1. Hej!
   Jag håller verkligen med! Jag vill inte heller vara på facebook! Å andra sidan har jag ingen ledig vägg att sätta upp en tapet på så det gör absolut ingenting. Men en annan gång kan det vara kul att vara med!

   1. Håller även jag med. Vill inte ha FB. Nu vill jag inte heller vinna en tapet, men ja. All denna FB-hysteri som råder.

 4. Jag hittade just precis den tapet du visar via en annan finfin blogg (http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://www.husohem.se/PageFiles/29826/week41.jpg&imgrefurl=http://www.husohem.se/hellokiddo%3FPage%3D4&usg=__EcVKeIHnYyN2HnYNgOq5BkgjJic=&h=440&w=440&sz=210&hl=en&start=2&zoom=1&tbnid=p7TdLAXFFDFqbM:&tbnh=127&tbnw=127&ei=0HuzUPAyhfLhBJKygYAD&prev=/search%3Fq%3Dhello%2Bkiddo%2Bblogg%2Btapet%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1) och kände på en gång att den är så helt perfekt för min bokstavsnyfikna tvåring. Och nu dök den upp även här! Säkerligen ödet? På väggen bakom den välfyllda bokhyllan skulle den hamna. Hur som helst, den skulle vara en dröm för min kluriga funderande unge!

 5. Jag hade valt att ge bort detta i present till min fina mamma och hennes hus. I fredags firade hon 1 år som njurtransplanterad och vore det inte coolt att göra någon konstnärlig design över kroppens insida, med typ vener och artärer som går kors och tvärs. Om jag vinner fixar jag en sådan design och då skulle det verkligen bli unikt =)

 6. Hej hej!
  Jag skulle väldigt gärna vilja ge min bästis ett foto på oss tillsammans på något motis, en lampa, kopp eller på en tavla. Kan det räknas som en vinst i denna tävling?

 7. Hej hej!
  Jag skulle väldigt gärna vilja ge min bästis ett foto på oss tillsammans på något motis, en lampa, kopp eller på en tavla. Kan det räknas som en vinst i denna tävling? By the way, så himla fin blogg du har!

 8. Jag skulle förstora och trycka upp en fondväggsdel med att foto av min farmor & farfar. Det är vin och snö, de är båda påpälsade. Farfar ser lycklig ut, min farmor lite mer tveksam. Farmor var 19 år och det var deras första dejt! Det hände nåt den där dan, för sen gifte de sig och fick 68 lyckliga år tillsammans som gifta!