En bonusgrej!

Jag älskar doftljus, men det är noga vilka doftljus det är – man vill ju inte få ont i huvudet! Jag har ett speciellt ljus som jag bara tänder på kvällarna. Det signalerar på något sätt till min hjärna att jag kan ta det lugnt, att arbetsdagen är slut. Att det är dags att vila.

Jag tänkte slänga in en liten torsdagstävling där vinsten är tre ljus från Yankee Candle med doften Snow in love. Brinntiden är ca 150 timmar och ljuset kostar 300 kronor i butik.

För att delta ska ni svara på dessa två frågor.

1. Vilka fyra nya vinterdofter har lanserats i Sverige från Yankee Candle?

 

2. Beskriv kort vad Snow in Love betyder för dig?

 

Tävlingen pågår t o m. den 6/12-2012.  Vinnaren utses av Yankee Candle. Deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

165 kommentarer på “En bonusgrej!”

 1. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  För mig betyder Snow in love att klä sig i varma täckbyxor o täckjacka och gå med min älskade hand i hand i ett vackert vinterlandskap och sen att ta sig in i värmen och tända ljus och klä av sig kläderna…

  1. Apple & Pine Needle
   Sugared Apple
   Cranberry Ice
   Snow in love

   För mig betyder Snow in love detta: Att få ligga på rygg på den snöiga marken med blicken på den stjärnklara himmelen och samtidigt vifta med armar och ben och sakta skapa helt underbara snöänglar <3

  2. Apple & Pine Needle
   Sugared Apple
   Cranberry Ice
   Snow in love

   För mig betyder Snow in love detta: Att få ligga på rygg på den snöiga marken och titta på den stjärnklara himmelen och samtidigt sakta vifta på armar och ben och skapa helt underbara snöänglar…<3

 2. 1. De fyra nya dofterna är Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow in Love.
  2. Jag relaterar till min käraste sambo när jag hör “Snow in Love” och tänker på en kväll hemma i soffan med tända ljus, ett pudersnöande väder utanför fönstret och en mysig julfilm.

 3. Vinterns nya Dofter

  Beställ nu!

  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow In Love är för mej att leka med barnen i snön ;=)

 4. 1, Snow In Love, Apple & Pine Apple, Sugared Apple och Cranberry Ice.

  2. Snow In Love får mig att tänka på att det här är första vintern av många som jag får spendera med the love of my life.

 5. Apple and pine needle
  Sugarerd apple
  Cranberry ice
  Snow in love

  Det får mig att tänka på vintrarna jag hade som yngre. Alltid snö vid jul, vitt och vackert. Inte ens tanken på slask vid julafton fanns, det var kärlek det!

 6. De fyra dofterna är: Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och
  Snow In Love

  Jag förknippar Snow in Love med en riktigt amerikansk romantisk julfilm som man ser på julledigheten. Och vad passar inte bättre då att få tända ett fint gott doftande ljus från Yankee Candle?!

 7. Apple and Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow in love.
  Jag tänker mest på mig själv och maken som springer runt i snön utanför – ignorerande granntanterna som stirrar – och fånar oss med snöbollskrig och väldigt kreativa snögubbar. Känslan av att skratta tills man kiknar tillsammans med den man älskar och krypa intill och pussa en kall kind, den är fin den. 🙂

 8. Dom fyra nya vinterdofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow In Love betyder ett vackert vinterlandskap som avnjuts genom fönstret… Gärna med en skön brasa sprakande i bakgrunden och min älskling inom räckhåll.
  Vad passar då bättre än ett härligt doftljus på bordet ?

 9. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Det betyder att cykla hem i slask och genom-djupfryst ta en dusch, gräva ner sig bland massa kuddar under en filt i soffan, dricka en kopp chaite med en bra tidning. Snö är bäst inifrån!

 10. 1. De 4 dofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. “Snow in love” får mig att tänka på att denna vinter är extra fylld med kärlek. Jag gillar inte riktigt jul i vanliga fall, all press på vackert pynt och lyckliga barn och fina klappar ger mig ofta ångest när det väl smäller den 24:e. Men det fina med denna julen är att jag just nu kan lägga handen på min mage och känna min och sambons ofödda mirakel böka runt. Detta är en juletid som blir fylld av förväntan och kärlek.

 11. Åh, perfekt julemys här i Skåneland när det fortfarande är 8 plusgrader trots att vi snart är i december!
  Dofterna är: Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love. För mig betyder “Snow in love” en perfekt och mycket vacker vinterdag med min hand omsluten av min kärleks hand samtidigt som stora tunna flingor singlar ner på marken.
  *hoppas på vinst*

 12. De nya dofterna är :
  Apple & Pine Needle

  Sugared Apple

  Cranberry Ice

  Snow In Love

  Winter in love får mig att tänka på vintern för tre år sedan då jag och mannen som numera är pappa till min lilla dotter träffades i smyg. Vi jobbade på samma arbetsplats & sågs ofta på hemliga platser för att det inte skulle börja skvallras innan vi vågat gå ut med vårt förhållande. En riktigt snöig kväll när vi var ute och promenerade i mörkret så riktigt brottade han ner mig i snön och överrumplade mig med världens kyss. Jag blev helt paff, pirrig, kall & varm i hela kroppen på samma gång :)… – winter in love!

 13. 1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice, Snow in Love.
  2. Jag har bestämt mig efter många år av vintermotstånd att det är dags att njuta av snö och vinter. Kanske inte älska den, men i alla fall börja tycka om den :-).

 14. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in love, är för mig den tysta knarrande vinterpromenaden, en tidig morgon, där mina fötter är de första att lämna spår på trottoaren. Rofyllt och stilla, då är vintern bäst.

 15. Hej 🙂

  1. Dom fyra nya vinterdofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love
  2. Snow In Love betyder för mig att första julen på länge känna mig riktigt lycklig, med så mycket kärlek runt mig och lyckan att hitta tillbaka till sig själv och inte bara kunna älska andra utan också mig själv. Så detta ljus kommer jag både tända för mig själv, tillsammans med dom jag älskar och för alla dom som lärt sig att älska sig själv och älskar andra och även om dom som vill komma ditt 🙂

  Ha en fin vinter med massor av kärlek!
  Nicolina

 16. Kul med tävling!
  1. Apple and pine needle
  Sugared Apple
  Cranberry ice
  Snow in love

  2. Snow in love är historien om de två förälskade snögubbarna/snötanterna, om hur de möta julaftonskväll och får spendera fyra kärleksfulla månader tillsammans innan gumman tö kommer och sopar igen spåren efter snön som var förälskad……:)

 17. Det är Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love!

  Snow in love för mig är att ta på sig ordentligt med kläder ta med sig hunden ut och busa i snön!

 18. Hej!
  1. De nya dofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Jag har växt upp i ett snöigt Jämtland och sen jag blev tonåring har jag egentligen aldrig tyckt om snön. Nu bor jag i Göteborg och har precis köpt lägenhet i Östersund tillsammans med min sambo och våran nyfödda dotter. Snow in love får mig att tänka på att ge min dotter den underbara uppväxten jag själv fick; med mycket snölek, skidåkning och andra snöaktiviteter. Jag längtar tills hon växer upp och vi kan tillsammans ta på oss längdskidorna och åka runt i en snöklädd skog. Om minusgraderna tar över allt för mycket ser jag fram emot att tända massor av Yankee Candle hemma och bara njuta av vintern.

 19. 1. De nya dofterna är Apple & Pine Needle, Snow in Love, Sugared Apple och Cranberry Ice.
  2. Det första jag kom att tänka på när jag hörde Snow in Love var när jag och min pojkvän förra vintern gick ut en solig, krispig vinterdag och gjorde snöänglar liggandes hand i hand ute på isen. En magisk och minnesvärd dag.

 20. 1. De nya vinterdofterna i Sverige är: Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In .
  2. För mig betyder Snow in love den där känslan man får när första snön kommer. Man känner sig som ett barn igen och den där deppiga känslan som infinner sig efter veckor med mörker och piskande regn är som bortblåst och hela världen blir som upplyst av den vita skimrande snön och det går inte längre att förstå vad som är så farligt med den “mörka” tiden på året.

 21. De fyra nya dofterna är följande:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow In Love är för mig att se de första snöflingorna falla med min syster. Att veta att ingen av oss är riktigt hel, eller in love, men att när snöflingorna faller så känns det ändå som att det kommer bli bättre. Som att de liksom faller in i bröstkorgen och täcker igen sprickorna.

 22. Jag vill tävla!

  1. De nya dofterna heter,
  Apple and Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Snow in love för mig är att klä sig varmt, gå ut i den kalla vinterluften och känna hur tystnaden bryts av knarret från skorna som trampar ner i snön. Att vända ansiktet mot himlen och låta de små vita flingorna smälta mot kinderna och bara njuta av att det är så där fantastiskt vackert i naturen. Villkorslöst.

 23. De nya dofterna är:
  Cranberry Ice, Sugared Apple, Apple and Pine Needle och Snow In Love .

  Snow in Love är gnistrande vit snö, kyla och sol. Att sedanefter en härlig dag ute mysa hela familjen tillsammans med antingen sällskapsspel eller en bra film, kanske något gott att mumsa på och massor av stearinljus. ♥♥♥

 24. de nya dofterna är :
  Apple and pine needle
  Sugarerd apple
  Cranberry ice
  Snow in love

  Snow in Love för mig är, varma kyssar under kalla vinterdagar.

 25. Apple and pine needle, Sugared apple, Cranberry ice, Snow in love är de fyra nya vinterdofterna.

  Snow in love är för mej min syster i mitt rum på kvällen, när allt är tyst och stilla. När snön faller ner och man pratar och skrattar och retas och man vet att det är bra, fast det inte är det egentligen. Om att klä julgranen tillsammans och bråka med mamma om grisen av halm ska få hänga fram. Blickarna som kastas när mamma vunnit, men vi smugit grisen bakom nedersta grenen så att ingen ser den, men den finns där.

 26. 1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love.

  2. Vintern har de senaste sju åren varit kärlekens årstid för mig. Jag tillbringade nyårshelgen med en nätbekantskap från Stockholm i ett vansinnigt kallt och snöigt Umeå. Vi träffades under träden i Rådhusparken. Jag stod nervös och väntade på den där killen som verkat så trevlig på telefon, som jag hade så märkvärdigt mycket gemensamt med, men kanske hade han insett det galna i att åka tvärs genom landet för att fira nyår med en tjej så galen att hon ens föreslog en sån sak… Men så kom han, genom snön, och så snart jag såg in i hans ögon var det kört på allvar. Det blev den lyckligaste helgen i mitt liv. Jag visade honom runt i min f.d. hemstad, vi promenerade runt i mörkret och pratade medan snön föll, firade in tolvslaget på ett vandrarhem på tu man hand… Sen dess är det vi och sen dess är ångande andedräkt, knarrande snö, röda kinder, snöflingor i håret och känslan av att gå hand i hand med den man älskar i kylan och känna värmen inombords något alldeles extra. När första snön faller så pirrar det i mig på samma sätt som det gör för andra när våren kommer… Snow in love!

 27. Dofterna:
  Apple and Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in love:
  Kära familjen, gör oss sällskap vid sjön! Vi tänder en eld, grillar korv och bakar pinnbröd med de små barnen som får varm choklad att dricka. Glögg- och glüvine serveras till de stora barnen. Glöm inte att ta med skridskorna, varma kläder och sittdynor.
  Underbara soliga, snöiga dagar tillsammans allihopa i flera generationer i en stor härlig och kärleksfull familj!

 28. 1. De nya dofterna heter:
  Apple and Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Snow in love för mig är kärleken till fjällen och allt som ger mig Fjällkänsla!

 29. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Där den sista i raden står för snömagi. När man vaknar och upptäcker att årets första pudersnö faller utanför fönstret. När man springer ut och snurrar runt, runt med ansiktet uppvänt mot himlen och hälsar alla snökristaller som sakta singlar ner från himlen välkomna. Springer till stallet och pussar på en blöt mule som just utforskat det vita som ramlar ner från himlen och när man känner att ljuset har återvänt. För även fast solen inte skiner så blir det så mycket ljusare med snö! Det har och kommer nog alltid att vara- Snow In Love.

 30. 1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love.
  2. När man är ute och går en härlig vinterpromenad antingen i naturen eller i stan, med någon man är kär i. Då känns allt runt omkring som en winter wonderland saga. Snön yr och det är kallt men det är så mysigt och man är så kär att man mer än gärna fryser fötter, fingrar, näsa och kinder av sig.

 31. 1. Apple & pine needle, sugared apple, cranberry ice, snow in love
  2. Kall sol som smeker krispig snö och rosiga kinder i kylan

 32. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  För mig betyder det kärlek till och saknad av snö. När man bor i Skåne där snön ofta inte infinner sig alls eller smälter bort så fort flingorna landat kan friden av ett vitt vinterlandskap kännas långt borta. kanske att doften till viss del kan ge känslan av en riktig vinter även att det mest regnar ute.

 33. De nya dofterna är
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow In Love handlar för mig om hur man vaknar på julaftonsmorgon och ser den kyliga morgonen utanför fönstret och flingorna som yr omkring i luften precis på samma sätt som nykära människor.

  /Linda

 34. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Snow In Love: Klarblå himmel och gnistrade sol! Doften av vinter och kallt, underbart!

 35. 1. Apple & Pine Needle, Snow In Love, Sugared Apple och Cranberry Ice är de nya vinterdofterna.
  2. Namnet Snow In Love får mig att tänka på nattpromenader i stilla snöfall tillsammans med den käraste. Finkappan på och hans hand i min, på väg hem efter en mysig kväll hos vänner.

 36. De nya dofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  För mig betyder snow in love att man tillsamman med någon man älskar ligger under en stjärnklar natthimmel och skapar snöänglar hand i hand samtidigt som man bara njuter av att ha sin älskade nära!

 37. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in love betyder för mig känslan man får den första riktiga vinterdagen. När snön färgat allt vitt, det knastrar under fötterna när man går och solen skiner så att allt glittrar. Den dagen slår inte mycket!

 38. 1.Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice, Snow in love.

  2. Snow i love= Att dela barnens glädje för första snön. Att tillsammans med dem slänga sig i orörd snö och göra snöänglar, rulla ihop årets efterlängtade snögubbe, svischa ner i pulkabacken. Efter en hel dag ute tända ljus och med rosiga kinder värma sig med varm choklad och pepparkakor.

 39. Nya dofterna:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  För mig står Snow in Love för hur mycket jag kommer att uppskatta årets första snö ihop med min nioåriga hund Aquila. Hon älskar snö och blir alltid lika glad när första snön lägger sig. Hon rullar sig så det skapas hundänglar i snön och drar tungan längst backen. I år kommer jag uppskatta den glädjen extra mycket efter en tung höst då hon opererats två gånger för juvertumörer. Det ska bli fantastiskt att se min kärlek springa runt i snön en gång till.

 40. 1. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Snow in love betyder en kall och solig vinterdag utanför Umeå. Jag och min kärlek åker skrana, grillar pinnbröd och dricker varm choklad med grädde. Vi sitter näranära för att värma oss. När vi är någorlunda varma bygger vi en snögubbe som får hålla i ett ljus, för det tycker han är en himla fin idé.

 41. De fyra nya vinterdofterna från Yankee Candle är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in love betyder för mig en känsla av glädje och lugn när den första snön har fallit och jag blir som ett barn på nytt och springer runt så snöflingorna yr. Att gå på härliga promenader med min man en vacker vinterdag slår allt!

 42. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Snow in love, haha 🙂 Jag tänker på känslan jag fick igår kväll när den första snön la sig på marken här i Stockholm. Tidigare på eftermiddagen hade jag klagat på jag hade hört att det skulle snöa, snö tyckte jag inte om minsann! Men när marken var vit fick jag nån underlig lugn känsla i kroppen och ett litet pirr i magen. Snön är vacker, det var lättare att gå upp i morse för det var mindre mörkt ute och i helgen ska jag julpynta min lägenhet, baka lussekatter och pepparkakor.

 43. De fyra nya dofterna är följande:
  Snow In Love
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice

  För mig är snow in love ett minne från när jag började dejta min blivande man. Det var feb 2010 och vi hade snö och kallt tom på mina breddgrader (Malmö). Vi hade vår andra dejt och dammen i pildammsparken var frusen för första gången på många år. Jag drattade på ändan på mest ograciösa vis.. Men mannen var precis så där snäll som man hoppats så vad gjorde det att rumpan blev blå och stoltheten tilltufsad.

 44. Hej hej!

  Vinterns fyra nya dofter:

  Apple & Pine
  Needle Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Motivering:

  Egentligen är jag en sommartjej,
  det har alltid varit min grej.
  Jag älskar att om sommaren lapa sol,
  under äppelträdet i min stol.
  Men det finns ändå en charm med vinterhus,
  så underbart med alla tända ljus.
  Umgås med familj och vän,
  mitt hjärta dunkar, kom och känn!
  Julen är det bästa under vintertid,
  dofterna skänker mig verkligen frid.
  Hoppas jag vinner doften från dig,
  Snow in Love, kom hem till mig!

  /Lisa

 45. 1. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. För mig betyder Snow in Love: att vara i nuet under en snöig promenad med min lilla dotter – suga åt mig hennes glädje och njuta av kärleken jag känner för henne. Vi leker, busar och göra snöänglar, för att sedan gå in och dricka varm choklad med pepparkakor till.

 46. Dom nya dofterna är:
  Apple and Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Röda kalla kinder, alla fötter trängs vid elementen, tända ljus och varm choklad i stora prickiga koppar efter lek i snön. adventskalendern till det är pricken över i!

 47. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in love är för mig en helt ledig dag med mina 2 härliga pojkar då vi busar & bygger i snön, åker pulka, kastar snöbollar & avslutar det hela med att grilla:)))

 48. 1. Apple & pine needle, sugared apple, cranberry ice, snow in love
  2. För mig betyder Snow in Love den lycka jag känner inombords när jag blickar ur över ett fridfullt och snötäckt vinterlandskap.

 49. Hej Clara
  Svar: Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och så Snow In Love

  Ligger i sängen och värmer mig. Jag och maken kom precis hem från en långpromenad. När vi gick förbi husen, i gatlyktornas sken och kände vinterkylan ta tag i näsan..himmelskt. Så det är vad jag tänker på när jag hör Snow In Love. Ett snötäckt Svea, hand i hand med min livskamrat. Alldeles, alldeles underbart.

 50. Svaret är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Snow in Love betyder att få åka hem till mina föräldrar under julen. Sitta framför brasa, äta god mat, umgås, göra snölyktor och självklart tända ett Yankee Candle. Love it!

 51. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice, Snow in love

  Att tassa upp tidigt, tidigt på morgonen. Först av alla. Och se hur den första snön förvandlat det mörka blöta höstlandskapet till vackraste vintervita drömmen. Det är Snow In Love för mig

 52. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Jag var kanske nio år gammal. Niklas var ett år yngre. Han hade uppvaktat mig hela dagen på fritids. Jag minns att han gav mig presenter. Ett penntroll och ett halsband. Redan då var jag vagt pirrig och fullständigt panikslagen. Sedan, efter fritids, tog vi sällskap hem. Snön föll lätt mot asfalten. Eftermiddag i nattmörker. När vi skulle skiljas åt mellan de stora, röda tegelkropparna säger han att han vill ha en puss. Hjärtat bultar som ett sjömärke innanför tröjan på mig nu. Han lutar sig fram mot mig och sluter ögonen. Jag trycker mina läppar hastigt mot hans kind. Sedan springer jag det fortaste jag kan hem till mamma. HV 71 spelade mot Björklöven den kvällen. Jag satt framför tv:n med en rodnad så djup inombords att jag hade svårt att andas. Dagen efter sa jag till mamma att jag ville sluta på fritids, med omedelbar verkan. Obegripligt tyckte hon, jag trivdes ju så bra där. Och inte kunde jag förklara för henne att jag just fått en föraning om kärlekens inneboende komplexitet.

 53. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  För mig betyder snow in love den perfekta vinterdagen med snö, strålande sol och en tur till sjön med familjen, dom som vill åker skridskor och dom som inte vill klättrar runt på klipporna. När vi kommer hem igen fikar vi och myser i soffan, en perfekt vinterdag helt enkelt.

 54. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow love är Norrbotten för mig! Mitt älskade, vita, krispiga norrbotten <3

 55. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love. För mig betyder Snow In love en förstärkare som tar mig till mina bästa vinter- och julminnen och i fantasin bär det av till en timrad stuga, eld i kaminen, varma tofflor, tystnaden utanför, stjärnklara natthimlen, norrskenet som sprakar ikapp med elden i kaminen. En kärleksfull, naturlig och kravfri känsla!

 56. Apple and pine needle
  Sugarerd apple
  Cranberry ice
  Snow in love

  Snow in love får mig att tänka på hur kär jag blir varje vinter när snön kommer och tar död på höstens mörker och gegga. När det knarrar under fötterna och biter i kinderna och gnistrar på himlen och man samtidigt njuter och längtar in i värmen. När det blir mörkt ute blir allt så mycket mysigare inne, speciellt med ljus och te och en varm filt!

 57. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Snow in love förknippar jag med mitt bästa minne som utspelar sig på en utsiktsplats i Göteborg. Nykära, osäkra, med fumliga rörelser och med en vinter som omfamnade oss och nöp tag och gjorde våra kinder äppelröda. Men där, mitt i all osäkerhet, längtan, glädjen, förtvivlan och bland två bultande hjärtan och snön som låg vit på marken frågade han om jag ville bli hans och han fick bli min. Det är mitt bästa, bästa minne.

 58. 1. Apple & pine needle, sugared apple, cranberry ice, snow in love

  2. Snow in love.
  För mig målas en bild upp av hur jag och mina små ungar leker i den vita pudersnön. Vi är egentligen på väg till det där speciella stället som vi brukar grilla korv på under vintertider.
  Jag drar en pulka bakom mig med mitt yngsta barn och allt runtomkring känns så nytt och vackert.
  Det är den första gnistrande snön som kommit för detta året och mitt barn kommer göra sin allra första snöängel i den, kanske idag, om han vill.

 59. Hei! Så koselig med en konkurranse 🙂

  De fire nye vinterduftene er:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Når jeg hører “snow in love” så tenker jeg på hvor fantastisk det er å gå dypt inn i en snøkledd skog, sammen med noen jeg elsker 🙂

 60. Vinterns dofter är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  När jag hör snow in love så känns det exotiskt så här i Skåne ; ) men jag har valt att bo mitt på en hög ås i mitten av landskapet där det varje vinter finns Skånetjockt med snö! Lämnar snötomma storstaden Malmö för en snöfylld halvmil på cykel genom skogen till min lilla trästuga där hunden väntar i värmen <3

 61. De fyra nya dofterna är Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow in love.
  För mej betyder Snow in love den första snön, när snöflingorna far runt i luften och jag bara går runt och ler mot alla hela dan för att jag är så himla in love med snön. Jag älskar snön. Den är så vacker och praktisk rent färgmässigt, och så kul att leka med.

 62. 1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice, Snow in love
  2. Tidigt i morse gick jag hem efter en underbar natt, den första snön hade fallit och låg gnistrande och frasande under mina fötter. Inom mig bubblade all barndomens vinterglädje och julförväntan upp och jag dansade hem. Det är Snow in Love för mig.

 63. 1.Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  2. Snow in love – En timrad stuga på fjället där jag och min sambo förlovade oss den 23 December 2001. Det var 32 minusgrader när vi satte oss på skotrarna och körde 1 mil från bostaden till stugan! 🙂

 64. Dofterna:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in Love är för mig att få se vintern ur ett barns perspektiv- att göra en snöängel i nyfallen snö, att dricka varm chocklad under pausen i pulkabacken, ta sig tid att titta på en snöflinga. Att inte glömma av att njuta av allt underbart med vintern, inte bara se snökaos, skrapa bilrutor, kallt.

 65. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow in Love är de nya dofterna!

  Snow in Love är för mig till känslan av värme, närhet, trygghet i adventstider nu när man sitter här med examensplugg i lilla studentlyan i den nordnorska fjordstaden..och bara längtar hem till fjäderlätt pudersnö och mammas, mustiga saffransbullar!

 66. 1. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love
  2. Snow i love, det första jag tänkte på var vintern 2009 när vi aldrig trodde snön skulle försvinna! Det var den vintern jag träffade mannen i mitt liv, vi åkte till varandra i snöoväder och snökaos men det var alltid lika mysigt när man äntligen fick ses och mysa tillsammans inomhus och se den vackra snön där ute. Idag bor vi tillsammans och planerar barn, men varje gång det blir vinter hoppas jag på snö så vi kan återuppliva våra fina minnen från den första tiden tillsammans.

 67. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow In Love:
  Svala flingor och varma hjärtan.. härlig vinterlek under gråtonad snöhimmel.. bubblande sprittande kärlekslycka.. hoppfullt ljus inramat av vilsamt vintermörker..

 68. 1. De fyra dofterna är Snow In Love, Apple & Pine Needle, Sugared Apple och Cranberry Ice.
  2. Jag tänker på förra året när jag bestämde mig för att skita i att vara snygg på vintern, utomhus iaf. Jag klädde mig varmt och köpte täckbyxor istället för att som tidigare frysa i jeans eller strunpbyxor. Det var första året sonen var tillräckligt gammal för att hänga med på pulkautflykter med matsäck och bli alldeles härligt rosig om kinderna. Jag har aldrig uppskattat vintern för jag har alltid frysit, dumt att det tagit mig såhär länge att inse att det inte behöver vara så. Nu upptäcker jag och lillen vintern tillsammans och vi tycker det är precis lika kul med varm choklad, bullar och pulkaåkning. 🙂

 69. 1. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love
  2.Snow in love betyder för mig att kanske kanske vågar jag tro och hoppas att jag finner kärleken denna vinter.

 70. *Apple & Pine Needle
  *Snow In Love
  *Cranberry Ice
  *Sugared Apple

  Snow in love!
  Under flera år har jag varit singel så julen har inte varit så mysig, jag har fått göra det mesta själv. Ingen att gosa upp sig i soffan med, vakna själv på morgonen, ingen att äta en god frukost med, ingen att få dricka glögg på advent under en filt….ja allt det där mysiga fick jag göra själv. Men i år har jag träffat the love of my life! Så när den första snön kommer skall vi gå ut och göra snöänglar för att sen gå in och dricka varmchoklad med cointreau 🙂 Det är Snow in love för mig!

 71. Apple & Pine needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in Love

  För mig är snow in love känslan som infinner sig i kroppen när den första snön faller. Vackra flingor som skapar ett vitt täcke som lyser upp det mörka. Knastrande under skorna och perfekta, unika snöflingor i håret. Detta skapar en känsla som påminner om att vara kär. En total lycka som sprider sig i kroppen och värmer inifrån och livet känns för en stund perfekt.

 72. De fyra nya dofterna är Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow in Love. Snow in Love är för mig känslan när jag får åka hem över jul och träffa min familj, som jag inte ser så ofta tack vare att jag bor så långt bort från dem. Då kan man stå på storebrors granristäckta trappa och speja på syskonbarnen som tumlar omkring i snön och kiknar av skratt.

 73. Hej,
  De nya dofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in Love för mig är, Att komma ut en tidigt en vardagsmorgon i Stockholm när första snön har fallit under natten. Helt plötsligt har den smutsiga, bullriga, mörka staden, som jag nu kallar min hemstad, förvandlats till en ljus, tyst och vacker plats. Precis som det var i morse när jag åkte till jobbet.

 74. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love

  För mig betyder det att äntligen få plocka fram längdskidorna och dra ut i spåret. Sedan komma in, så där härligt trött som man blir av att ta ut sig helt men samtidigt få tillfälle att njuta av naturen och en massa krispig luft, och krypa upp i värmen framför brasan med en god bok och en kopp varm choklad och bara njuta.

 75. Dofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Detta året betyder snow in love mer än ord kan beskriva.
  Jag har nu fått barn och skaffat en egen familj.
  På något sätt är vintertiden extra mysig då!
  Hoppas att jag och min sambo kan skapa något extra så att vår son alltid kan minnas tillbaka på våra vintrar när han själv blir vuxen och har egna barn.

 76. 1. De fyra vinterdofterna:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Snow in love är för mig att vakna upp, titta ut genom fönstret och se glittrande vit snö på granarna i skogen. Med full vintermundering ta en kopp varm choklad i handen och sätta sig i en snödriva och njuta av rosor på kinderna.

  Snow in love:

 77. De ny härliga dofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple (den har jag tänd hemma just nu!! Mysigt till morgonkaffet i sängen)
  Cranberry Ice
  Snow in love

  När snön väl kommer till Malmö brukar jag ta med mig hunden, och gärna grannens hundar också, och dra ut i snön. Helst när det blivit mörkt och himlen är stjärnklar. Sen hoppar och springer vi i snön i timmar, jag jublar, de ylar, och så rusar vi och kastar oss i snön så det flyger glittrande flingor omkring oss! Det är oslagbart att lägga sig under täcket, med en trött hund, efter en sån tur. Helst med tända ljus och något varmt att dricka.
  <3 Det är kärlek till snön!<3

 78. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Känslan av att se den första snön falla, höra hur det knarrar under fötterna när man går på den och andas in den friska luften. Kärlek.

 79. Appel & Pine Needle, Cranberry ice, Sugared aplle och Snow in Love.

  Skotta fina gångar till brevlåda och vägen, sen in och kika ut på resultatet till en sprakande brasa och något varmt att dricka.

 80. 1. Apple & pine needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Snön är lika viktig för mig varje år, känslan av det vita kalla som ofta ställer till med problem men som ändå är så vackert. En slags hatkärlek till snö har jag och skulle aldrig klara mig utan den, den hör liksom till. En vinter utan snö vill jag inte vara med om. En solig vinterdag kan ses som en vacker tavla, ett lugnande stilla konstverk. Och en kall vinternatt med gnistrande snö är helt magiskt. Det finns så mycket fint med snö och jag hoppas att snön faller ner här hos oss också inom en snar framtid. Ja, jag tycker om snö.

  Kram Jenny

 81. 1. Dofterna är Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love .
  2. Snow in love betyder att jag just kommit in från den snöiga trädgården där jag lekt med mina barn och kastat snöboll till hunden, rosig om kinderna och sådär på-ytan-kall att det nyps. Det är dags att värma choklad med marshmallowfluff och baka av frallorna som står och jäser på en plåt för att ge barnen fika och så tänder jag ljuset som står på bordet ute på punschverandan för att den som kommer in ska mötas av harmoni.

 82. 1.
  Apple & pine needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2.
  Snow in love får mig att tänka på en dag på fjället för några år sedan. Jag åkte snowboard med en väldigt intressant kille. Helt plötsligt tog han mig med in i skogen i djupsnön. Där gav han mig ett litet hjärta i sten som han hittat på en strand och frågade om jag ville bli hans. Jag sa ja. Det är snart fyra år sedan och nu är jag inte bara hans flickvän utan också hans fru.

 83. 1. Snow In Love, Apple & Pine Apple, Sugared Apple och Cranberry Ice.
  2 Snow In Love för mig är att vakna en tidig morgon och se att det har snöat, riktig härlig pudersnö. Gå ner till stallet och sadla på hästen och ta med sig vovven ut på en morgonritt. Snön som yr, glad häst som får galloppera ystert och frusta och ta glädjesprång och en hund som springer bakom och jagar och väntar på att vi ska sakta ner så hon får hoppa upp i min famn och sitta med, det är det absolut bästa och härligaste man kan göra på vintern.

 84. 1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love.
  2. När jag hör Snow in Love tänker jag på de allra första, nästan försiktiga snöflingorna som singlade ner i förrgår. Det var på kvällen och det var mörkt och frostigt ute. Lovely snow.

 85. Hej!

  1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow in love

  2. Snow in Love för mig är att en solig dag i mars spänna på mig skateskidorna och bege mig ut på den snötäckta isen i Luleås skärgård. Känsla av frihet, knarr under skidorna och styrka!

 86. Ååå detta vill man ju verkligen vinna! Världens bästa doftljus!

  1. De 4 nya dofterna – Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow in Love.
  2. För mig betyder Snow in Love lycka då det får mig att tänka på min favorithögtid – Julen! Att umgås med familj och nära & kära, underbara dofter som fyller huset medan man sitter framför en mysig brasa.

 87. Sorterna heter:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  För mig betyder Snow in Love att vara så förälskad att man tar av sig sin ena handske när det är -30 grader i vinternatten, snön yr och vinden viner bara för att få gå och hålla hand. Det betyder att stå i en snöstorm och krama om varandra hårt för att inte blåsa iväg. Det betyder att kyssas i snöfallet och tänka att det är som i en film.

 88. 1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love.
  2. Snow In Love – Jag tänker på när vår hund i förrgår såg snö för allra första gången. Det var kärlek! Vilken lycka <3.

 89. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in love är när snön faller och världen går från att vara brusig och högljudd (i Bohuslän snöar det sällan utan att det blåser samtidigt) till att bli tyst, vit och mjuk. Gå in och se snön med en kopp choklad i ljuset av en adventsstjärna.

 90. De nya juldofterna är: Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love… och jag skulle vilja ha dem allihop!

  Snow in Love? Jag tänker på den 23:e december 2006, kl 23.55, i ett vintrigt snölandskap, nyss hemkomna från mina föräldrar, gick min älskade ut i köket och pysslade med något. Kom tillbaka till mig i sovrummet med en flaska champagne, två glas och en liten svart ask. På frågan fanns det bara ett svar: ja, min älskade, jag vill förlova mig med dig!

 91. Dem nya dofterna heter Apple & Pine needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow in love =) Och alla 4 luktar såå gott!

  Snö och kärlek är för mig att vara ute med mina döttrar och hjälpa dem med sin snögubbe och snölyktor utanför bron. Låter klyschigt värre men det är mys på hög nivå att få gå in och krypa ihop under filtar i soffan och tända ljus =) Kram å hej från mig!

 92. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  För mig betyder Snow in Love att mysa med min sambo under ett skönt täcke i vintermörkret med några härliga ljus tända i rummet.

 93. 1De fyra nya dofterna är:Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  2 Snow in love är för mig att få ta på sig vantarna och mössan, gå ut och höra hur snön knastrar under skorna och få lägga sig ner och göra vinters första snöängel!

 94. Åh jag som älskar Yankee Candle, de fyra nya vinterdofterna är 1. Snow in love,
  2. Apple & Pine Needle, 3. Sugared Apple och 4. Cranberry Ice.

  Snow in Love betyder för mig en adventsmorgon, man vaknar upp, tänder ljuset i adventsljusstaken, får en puss av sin käraste, lagar god frukost tillsammans därefter en mysig promenad på julmarknaden i Gamla Stan med glögg:)

  underbar blogg Clara!!!

 95. – Apple & Pine Needle
  – Sugared Apple
  – Cranberry Ice
  – Snow in love

  ÅH! Snow in Love betyder kärlek för mig. Jag älskar Yankee Candles, alltså på riktigt, jag är kär! Ge mig kärlek i dess ljusaste form och jag blir förevigt lycklig.

 96. De nya dofterna:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in Love innebär för mig den glädje jag känner när jag går ute med min hund på en stilla kvällspromenad och vi gläds tillsammans över stora snöflingor som faller ner och täcker marken med gnistrande snö. Snön förvandlar det mörka och förmultna till gnistrande, rent och vitt. Det biter i kinderna och knarrar under skorna. Dofter förstärks och vi njuter.

 97. Apple & Pine Needle

  Sugared Apple

  Cranberry Ice

  Snow In Love

  För mig betyder snow in love frieri! För exakt fyra år sen friade min man till mig en snöig isande kall kväll uppe på ett torn i jämtland. Vi var på promenad och helt plötsligt ville han att vi skulle klättra upp i ett torn vi passerade “för att ta kort”. Vi klättrade på en vinglig stege ( inte helt säker på att detta var helt lagligt) upp till toppen. Väl där knarrade golvet oroväckande mycket. Plötsligt var han på knä och friade. Tydligen haffade jag åt mig ringen innan jag sa ja. Hahah. När vi kom hem fick vi reda på att tornet var ett reningsverkstorn. Romantiskt…. Haha. Så det är det snow in love betyder för mig.

 98. 1. Apple & Pine Needle, 2. Sugared Apple, 3. Cranberry Ice, 4. Snow in love

  Snow in Love kan betyda mycket. Att se barnens glädje då den första snön lagt sig som en täcke, som bara väntar på att lekas i. Gnistrande träd en kall och fin vintermorgon. Knastret då man trampar fram i för kalla tygskor, på väg till bussen. Julstämningen som kommer då allt färgas vitt och snön faller ner utanför fönstret. Att få kura ihop sig i en filt framför en film, med en kopp te och bara mysa!

 99. 1. De nya dofterna heter:

  Apple and Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Snow in love för mig är en promenad hand i hand med min man i ett vackert vinterlandskap med dalande snöflingor så långt ögat kan se.

 100. De nya juldofterna är;

  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Och Snow in love betyder för mig:
  Lika mycket kärlek som man känner utanför dörren när snön och kylan smyger sig på, när man går i ett vitt vinterlandskap hand i hand med sin älskade, påväg till ingenting, bara att få vara tillsammans betyder allt, för att sedan komma in genom dörren och mötas av en underbar doft och kärlek framför brasan..

  (Och jag hade verkligen velat att vårt hem kunde dofta så gott, men då man inte har jättemkt pengar över på julen så går det liksom inte.)

 101. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  När jag hör orden Snow in love tänker jag på vintern. På vintern får alla utomhus projekt gå i dvala å vi får njuta och vara tacksamma över varandra här hemma!

 102. Apple & Pine Needle,
  Sugared Apple,
  Cranberry Ice och
  Snow In Love

  Snow in love är att få fira min första jul med nyblivne maken med vitt utanför fönstret och fullt av levande ljus och härliga dofter inomhus.

 103. Apple and pine needy
  Sugared apple
  Cranberry ice
  Snow in love

  En tävling helt i min smak. Älskar Yankee candles sen jag bodde i USA, överlycklig när jag några år senare hittade dem i Sverige. Nu är problemet att de inte finns de inte att få tag i Sydafrika ( vad jag funnit iaf!?) Jag tänder dem därför bara vid speciella tillfällen, såsom speciellt utvalda fredagsmys eller om man har gäster som verkligen betyder något :-).

  Snow in love. Tja, jag älskar snö om den ligger kvar ett tag. Så ja, lite In love with the snow är jag nog. Snö, kyla, mössa, glögg och tända ljus hänger ju väl samman. I år firar jag för första gången däremot jul i ett varmt land. Så saknaden till en kall, frostig, vit svensk jul kommer nog infinna sig. I alla fall en kort stund. Eller?

 104. Apple & Pine Needle

  Sugared Apple

  Cranberry Ice

  Snow In Love

  Att ha doftljus hemma är min vardagslyx. När allt snurrar runt i livet, så är det otroligt härligt att komma hem, tända massa ljus och sjunka ner i fåtöljen. Jag läser väldigt mycket och att ha ett (eller massa!) ljus tända ger en speciell känsla som inte kan jämföras med något annat. Snow in love ger mig föraning om julen, en längtan till julgran och gröt och en känsla som gör hjärtat varmt.

 105. 1. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Snow in love får mig att tänka på när jag efter en sen kväll hos ett par vänner såg att den första snön fallit. Jag gick hem till min pojkvän och frågade om han ville bygga snögubbe med mig, trots att det var mitt i natten. Vi stod där, alldeles ensamma i snön, och byggde en jättestor snögubbe, med rodnande kinder från kylan och kärlek.

 106. 1.Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love
  2. Långtur på fjället. Så tyst att du hör ditt eget blodomlopp. Solen skiner och emellanåt hör du frasandet från skidorna. Stanna en stund för att njuta av stillheten, omgivningen och en apelsin. Snow in love

 107. 1. Apple and Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Mitt hjärta och jag blir ett! Vi gifter oss den 16/2 och firar med ett underbart vinterbröllop med familj och vänner! Och varje år kommer vi kunna tända vårt dotljus och minnas… Det är Snow In Love!

 108. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  “Snow in love” – det är rosorna på min ettårings kinder när hon nu i dagarna upplever den första snö hon kan minnas, fascineras av varje liten kristall och bumpar ner på rumpan mitt i utforskandet av det krispiga vita kalla på marken.

 109. Dofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  För mig betyder Snow In Love…
  Tid för att göra det man älskar med dem man älskar. Oavsett om det rör sig om utomhus-aktiviteter i den härliga vintersnön eller om man väljer att tillbringa tiden inomhus med mysiga ljus och pyssel som hör vintern till. Det viktiga för mig är att dessa aktiviteter sker tillsammans med människor jag tycker om och som skänker mig glädje och energi i vintermörkret.

 110. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love är de fyra nya härliga dofterna som lanserats i Sverige. Snow In Love betyder för mig en innerlig önskan att alla ska ha någon att dela julen med, så julen kan stå för att vara varm och omfamnade precis som detta ljus symboliserar.

 111. Underbar tävling!
  1. De nya dofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Snow in Love är för mig att få njuta av den årstid jag älskar mest tillsammans med de jag älskar mest. Men eftersom det inte står någonstans att man måste använda ord kommer här en bild som blir min beskrivning (FYI: länken går till min personliga hemsida, och det är så klart jag som tagit bilderna i kollaget!) http://www.thereseeriksson.se/SnowInLove.jpg

 112. Go kväll!

  De nya dofterna är : Apple & pine needle, cranberry ice, snow in love och sugared apple.

  Kommer så väl ihåg när vi var små och bodde ute på landet. Då brukade vi gå ut i skogen och där brukade vi sätta oss och dricka varm saft som mamma hade med. I saften la vi snö och det blev som snöglass:) Kärt minne som jag alltid tänker på när den första snön kommer.

 113. Vinterdofter: Apple and pine needle, Sugared apple, Cranberry ice, Snow in love

  Snow in love: Knarrande vitt, Cassiopeia och en varm hand
  en vinterkappa
  som trots tyg och knappar
  är alldeles för liten för ett så stort
  och plötsligt bultande vinterhjärta

 114. De nya vinterdofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in love för mig betyder att jag kan vakna morgnar som just denna, av att min pojkvän väcker mig och berättar att det snöat under natten. (HÄR? PÅ ÖLAND? förra året hade vi inte långvarig snö förrän i januari) Jag sjöng sedan enligt uppgift en liten sång om snö och hur mycket jag älskade snö och jul och min pojkvän (men det sista var jag alldeles för nyvaken för att minnas)

 115. De fyra nya doftljusen är Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice & Snow In Love.

  För mig så betyder snow in love att för någon vecka eller två, när snön ligger på marken, bara få koppla av från vardagen. Att tillbringa de mysigaste dagarna med familjen, släkt och gosiga katter. Att slippa tänka på allt som snurrar runt i huvudet en vanlig vardag.
  Att bara få vara lugn och njuta av livet. Så som det borde vara för alla i alla fall några dagar om året.

 116. Svar fråga 1:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Svar fråga 2:
  Åhh doftljus, fina att titta på och doftar säkert ljuvligt! Jag önskar ofta att jag skulle vara en sådan person som tänder ljus och skapar stämning. Tyvärr är jag inte så mysig och pysslig av mig. Jag behöver någonting extra för att jag ska tända till. Något nytt och lite spännande. Ikealjus är inget för mig. Men dessa ljus skulle jag verkligen använda och njuta av till max. Kanske till och med skulle tända en brasa ;)!

 117. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow In Love för mig är att ta med en termos varm choklad och sätta mig ute på en renfäll och kasta snöbollar till hunden. 🙂

 118. Åh jag ÄLSKAR verkligen doftljus!!

  De nya dofterna är Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love.

  Yankee candles ljus har alltid så tjusiga namn. Ska jag vara ärlig har jag inte någon relation alls till uttrycket “Snow in love”. Det låter som att det är snön som har gått och blivit betuttad liksom? Så ologiskt, den skulle ju bara smälta … (okej, det var århundradets sämsta skämt.)
  Däremot tror jag att doften känns lika härligt lyxig som de andra yankeecandle-grejerna jag doftat på hos andra men aldrig unnat mig själv. Skulle kännas otroligt fint att äga liknande ljus själv!

 119. De nya dofterna är: Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow In Love betyder för mig vit snö, tystnaden ute på kvällen när bara knarret under skorna hörs och snart är man inne och kan värma sig.

 120. De nya dofterna här i Sverige heter “Snow in Love”, “Sugared Apple”, “Cranberry Ice” och “Apple & Pine Needle”.

  Fram tills i morse kändes det som att jag skulle behöva tvinga fram ett bra svar kring vad Snow in Love betyder för mig. Men efter i morse känns svaret plötsligt kristallklart. I dag bevittnade jag min sons första medvetna möte med snön och där kan vi snacka Snow in Love.

  Trevlig helg!

 121. De nya dofterna heter:
  Snow in love
  Sugared Apple
  Cranberry ice
  Apple & pine needle

  För snart 3 år sedan förlovade jag och min Mattias oss i en skidbacke i Zell am See. Det var en sådan där underbar vinterdag med klarblå himmel, strålande sol och massor av kärlek i luften. Det var alldeles tyst, som det bara kan vara en tidig och kall vintermorgon och att skåla i champagne tillsammans med min blivande man var ett av de finaste ögonblicken i mitt liv.

 122. Varje gång jag hör Yankee Candle tänker jag på den gången jag besökte deras Christmas shop i USA. En alldeles underbar plats. Mitt i sommaren var vi där också. 🙂

 123. De fyra dofterna är följande:
  1. Apple & Pine Needle
  2. Sugared Apple
  3. Cranberry Ice
  4. Snow In Love
  Snow in love betyder för mig att pulsa upp till en topp med skidorna över axeln och susa ner i en härlig off pist och oavsiktligt krocka med sitt livs kärlek där man efter en,två,tre kyssar i snön med smältsnö rinnande i nacken är redo för ett nytt åk!

 124. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Snow in love, betyder en skidtur på knarrande snö i månljuset!

 125. 1.
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2.
  Snow in love tycker jag handlar om att ta vara på varje dag och årstid och se vad som finns att älska med just denna dag! Snö ger stämning och ett vackert landskap. Trots att man blir blöt om strumporna!

 126. 1. Dom fyra nya vinterdofterna är: Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love

  2. Snow in love, är för mig att få åka ner till familjen i Karlshamn, samlas och umgås och julbaka precis som när jag var liten. Och att där, bland silverglittrande snö, julmusik och doften av nybakade pepparkakor, få känna sig som 8 år igen.

 127. Vinterdofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow In Love…. Familj, tänt i kaminen, varma fårskinstofflor, kopp med varm choklad, böcker, julmusik på radion, ingefärskakor och lugn. Välkomen härliga vinter!

 128. 1. De fyra (enligt min uppfattning) enormt juliga och underbara dofterna är Snow in Love, givetvis, Apple & Pine Needle, Sugared Apple (Clara, du bara MÅSTE testa denna, faaaantastisk!) och Cranberry Ice.
  2. Snow in love är att stå på fjället med världen för sina fötter medan midvintermånen slänger ljus över grantopparna och de varma stugorna, som i sin tur skapar skuggor på det snödraperade landskapet. Lugnet det ger, i kombination med tryggheten från den omfamning man får ifrån sin älskade, DET är snow in love för mig.

 129. 1.Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love
  2. Snow in love får mig att tänka på hur unikt allting är. Två små snöflingor som är helt olika i sin sammansättning men på det stora ser alldeles lika ut. På hur två helt olika människor som är alldeles unika kan träffas och få uppleva kärlek, och ändå händer det hela tiden, det är livets mest unika företeelse!!

 130. De nya dofterna heter: “Snow in love”, “Sugared Apple”, “Cranberry ice” och “Apple & pine needle”

  Snow in love betyder, för mig, att veta att det ska snöa för att du känner doften av snö i luften, rå, kall och söt på samma gång. Snow in Love betyder, för mig, att trampa in ett hjärta i snön och skriva två namn mellan det, att tänka att snön inte är kall så länge jag är med dig. Skratta och ha snöbollskrig, någon halkar i snön och då ramlar vi tillsammans. Ligga i kall snö, kyssa någon jag tycker om och känna att jag vill aldrig härifrån, att sommarens värme, vårens blomster och höstens färger är tomma i jämförelse med det jag upplever nu. Snow in love betyder, för mig, att stå och peta i snön med fötterna, skrapa ihop en liten hög och platta ut den igen. Allt för att undvika att se personen i ögonen som du precis sagt att du tycker om, personen som nu tittar på dig med helt nya ögon. Att titta upp med osäker blick och ett hoppfullt hjärta och få ett leende tillbaka, kanske en kyss. Det är vad Snow in Love betyder för mig. Tack för en bra blogg.

  1. *Det ska inte vara namn mellan hjärtat, utan ett namn på varje sida, alltså hjärtat mellan namnet 🙂

 131. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Snow in love – älskade vinter. Jamen det är ju min tid på året! Fjällen är så vackra, skogens tystnad total, skidorna plockas fram och jag susar fram genom skogen, över fjället och i de preparerade skatespåren med hundarna. Vinter är bastu, mys och extra mycket ljus överallt! Lovar njuta maximalt av lyxljuset om det vill komma hem till mig!

 132. 1. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in Love

  2. Det första jag tänker på när jag översätter Snow in Love är kyla och värme. Två motsättningar som finns i samhället. Ganska nyligen misshandlades en hemlös person till döds i Malmö. Idag föddes ett barn i samma stad. Ett doftljus från Yankee candle fyller hemmet med värme och skapar en känsla av hopp!

 133. Åh, tävling med doftljus! Vad roligt, kan det blir bättre! Måste ge mig på ett försök till vinst 🙂

  1.
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2.
  Snow in Love. Det låter som en dröm. Att leka med sin partner i snön. Att bara få ha roligt och busa tillsammans. Eftersom jag inte har någon partner just nu så får det förbli en dröm ett tag till. En mycket underbar dröm må jag tillägga!

 134. Hej! De fyra nya dofterna för vintern heter Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice & Snow in love.
  När jag hör Snow in love associerar jag till en natt när jag var sexton år. Det var årets första snöfall och det kom massor på en gång. Snön föll sakta ner och eftersom det var på natten gick vi mitt på vägen, och dansade. Vi var lyriska, och myntade ett begrepp som sen kommer upp varje snöfallsdag “Ingen snödans, ingen romans”, vad det nu betyder får man fundera över själv.. <3

 135. Hej! Mina svar är:

  1.)
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2.) Snow in love är för mig att min man (som inte älskar snön) flyttat från soliga varma Egypten till snöiga Sverige av kärlek till mej 😉
  Tack för en fin blogg!
  /Jessika

 136. Hej och tack för att du är du 🙂

  1. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. När snöflingorna hittar precis den plats de vill ligga på och sprida ljus och härlig vinterstämning till mig och andra människor.

 137. 1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love.

  2. Vintern är för mig kylig frasig snö och varma vantar. Men samtidigt tända ljus, kryddiga kakor, te och en mysig filt i favoritfåtöljen. Att sedan få dela det med den jag älskar gör julen perfekt – och det är det Snow in Love betyder!

 138. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Snow in love för mig innebär skidåkning med någon när och kär 🙂

 139. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  Snow in love för mig är att se vår Jack Russel Max komma ut i den första snön, springa som en vilde runt huset och attackrulla sig i snön! Han älskar att gräva och jaga snöbollar!!
  Alldeles strax ska jag få äran att uppleva detta då vi här i Diö inatt fått årets första snö!

 140. Hej Clara! Måste först tacka för dina inspirerande föreläsningar som jag haft turen att gå på. Både här i Ume gällande kretivitet och även i Pite gällande Digitalt entreprenörskap.

  1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice, Snow In Love.
  2. Snow In Love för mig att att göra snöänglar i snön, åka madrass i backar, ha snöbollskrig och få snö i nacken och bara vara sådär barnslig ibland. Pricken över i:et är ju att dricka choklad ur termos som är så varm att man nästan bränner sig på tungan och äta limpa med smör och ost.

  Hoppas du får en fin vinter! 🙂

 141. 1. Dofterna är: Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice, Snow in love.
  2. Snow in love. Under snön ligger ett lager av vassa uddar, dåliga relationer, krig, svält, en orolig värld. Men snön lägger sig som ett mjukt täcke över det och för ett litet tag får friden råda och vi kan lägga undan våra strider och fokusera på kärlek och värme till varandra. Precis som soldaterna under första världskriget som sjöng stilla natt tillsammans.

 142. De nya dofterna är Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow in Love.

  “Snow in love” får mig att tänka på när jag och min pojkvän träffades ensamma för alldeles första gången. Det var nästan precis ett år sedan. Jag var så så hemskt nervös och det snöade så mycket här uppe i Norrland, men vi satt inne på ett café och värmde oss. Men det som värmde mest var tanken på hur hans hud skulle vara så skön mot min, om han bara flyttade lite närmre. När jag tänder detta ljus så kommer jag alltid att tänka på honom och vår resa tillsammans. Han var min första och han kommer och knackar på dörren snart. Att skriva det här gör mig så otroligt lycklig. Puss.

 143. 1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love.
  2. För mig betyder Snow In Love det här allra första av adventandet, det första pysslet inför advent, lucia och jul. Med att sätta upp stjärnor och stakar, baka de första pepparkakorna och lussekatterna, fylla huset med glöggdift, städa till julmusik och småäta på det nygjorda julgodiset fast man egentligen inte får än.

 144. Dom fyra nya vinterdofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  För mig betyder Snow In Love ljus efter höstmörkret. Att se världen med i nytt ljus, en värld som är inbäddad i snö och som ger förhoppning om en kommande vår. Att med gott samvete själv få krypa under täcket se en bra film och njuta av en härlig väldoft.

 145. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Snow in Love betyder för mig den första snön som dalar ner och man bara MÅSTE stå och titta i fönstret eller kanske rentav gå ut en stund och insupa atmosfären 🙂

 146. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  En doft av vinter och karamell,
  För den som till julen varit snäll.
  Då kan må få den ljuva hårda klappen,
  Det blir en fröjd när man tar av pappen.

  Då sprids en doft så varm och go,
  När tomtemor får vila i godan ro.
  Tomtefar tog med den hem och kärlek uttrycks med en (norsk) klem 🙂

 147. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Snow in love säger mig att vintern trots isande kyla i onormalt många veckor ändå är så väldigt fantastisk.

 148. 1.De nya dofterna heter:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  2. Snow in Love för mig är att efter en kall dag ute kura ihop sig i soffan med min älskling, dricka nått varmt och gott och planera vårt bröllop.

 149. Åh! jag älskar Yankee Candle och har gått och suktat efter deras julljus.
  1. Apple and pine needle
  Sugarerd apple
  Cranberry ice
  Snow in love

  2. Snow in love betyder för mig kärlek för julen och denna vackra årstid. Att kunna åka pulka i snön, vara ute och njuta av naturen samt umgås med nära och kära med en kopp glögg framför brasan!

 150. Dofterna är:
  Apple & Pine Needle

  Sugared Apple

  Cranberry Ice

  Snow In Love

  “Snow in love” är för mig kärleken mellan alla miljoner snöflingor som sakta dalar tillsammans och bildar våra vackra vinterlandskap och skira kristaller. 🙂 Kärlek mellan snöflingorna helt enkelt!

 151. Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  För mig betyder det att dra på mig varma ytterkläder och ta en lång promenad i den knarrande snön. Månen lyser upp den kalla morgonen, och kinderna stramar. Några spår av en ekorre och jag ler med mina, i kylan, liksom lite för små läppar.
  Inne i den täta skogens tystnad, där snön faller stilla står jag och lyssnar till vinterns ljud.
  När jag på hemvägen skymtar stugan genom paraden av granar, välkomnas jag av det vackra ljuset av adventsfägringen i fönstren. I hallen tar jag sedan av mig mina snöiga kläder och låter mina bara armar möta värmen från vedspisen.
  Jag tar fram morfars gamla kastrull med kopparbotten, sätter den på spisen och kokar snabbt en kopp choklad med en doft av kanel och vanilj.
  Jag lutar mig mot kökssoffans mjuka, rödrutiga kuddar, smuttar ur den stora vita koppen och känner i hela kroppen att jag älskar vintern och snön.

 152. 1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow in Love är de nya dofterna

  2. Snow in Love är för mig det allra, allra bästa med vintern.. Det är den där stunden när det har kommit rejält med snö för första gången, med solsken från en klarblå himmel och lagom många minusgrader. När man klär på sig så mycket kläder att man slipper frysa och ger sig ut i det underbara vädret för att åka skidor, bygga snögrottor eller bara ta en knarrande, härlig vinterpromenad. Och när man sen kommer in och dricker varm choklad eller te, gärna framför en sprakande eld. Och med massor av tända ljus i rummet.

 153. 1. Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice och Snow In Love.

  2. Snow In Love för mig är nostalgi och kärlek till min familj. Jul och vinter är underbart och framför allt med barn eller som barn. Att dra upp rullgardinen och se den där första snön på marken och glittrande flingor som faller från himlen, trots kylan så värmer det i hjärtat. Och att vara ute och leka i snön och sedan komma in och få dricka mammas hemmagjorda varma vinbärssaft, tända ljus och bara mysa med familjen.

 154. Svar på fråga 1:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow in love

  Svar på fråga 2:
  Att man välkomnar vintern och snön som hör till. Att man kan sitta inne och mysa i skenet till en brasa, lukta på sitt doftljus och bara vara.

  Ha det bra!

 155. 1. Apple and pine needle
  Sugarerd apple
  Cranberry ice
  Snow in love

  2. Magin med den första snön, ljuset, tystnaden och stämningen. Det blir för ett par dagar mera gemenskap och nya möten mellan människor, man tittar upp och småpratar som man aldrig gör annars. Sen kommer den underbara skidåkningen.

 156. Dofterna heter Apple & Pine Needle, Sugared Apple, Cranberry Ice, Snow In Love.

  Snow in love – I’m in love with snow. Jag älskar snö! Så enkelt är det. Den gör mig glad långt in i själen. Det må vara mörk och kallt i det här landet, men när snön kommer, då blir allt lite lättare.

 157. De nya dofterna är:
  Apple & Pine Needle
  Sugared Apple
  Cranberry Ice
  Snow In Love

  För mig står Snow in love för det varma, mysiga och kärleksfulla som finns på vintern. När man sitter inne i stugan under en varm filt, tittar ut genom fönstret och ser den vita snön långsamt falla ner från himlen. När man tänder ljus och sätter på sina varmast tofflor för att värma sig och ägnar tid åt varandra.

 158. De nya vinterdofterna är: Cranberry ice, Apple & pine needle, Snow in love och Sugared apple

  Gnistrande juveler täcker marken
  En sällsam rikedom i vitt
  Barnen leker vinterbus i parken
  Kärlek varm i hjärtat mitt