Att skapa och vara kreativ Àr verkligen en lisa för sjÀlen. IgÄr satt jag upp hela kvÀllen och halva natten och pysslade med att pimpa och dekorera porslin. En grön tekanna och en skruttig gammal kopp. Materialet jag anvÀnde var dekorfilm för porslin.

SjÀlvhÀftande dekorationsfilm för porslin finns att bestÀlla pÄ nÀtet i en massa fÀrger. Jag klippte och klistrade och gjorde vimplar och flaggor och blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet. DIY nÀr det Àr som bÀst!

Man ska inte vara för petig nĂ€r man pysslar – det gör inget att det ser lite hemmagjort ut. Det Ă€r ju en del av charmen vettja!

Klipp filmen i önskat mönster, lÀgg i blöt sÄ att pappret bakom lossnar. Applicera filmen pÄ porslinet. HÀrda sedan i ugnen pÄ 180 grader i minst 30 minuter. Filmen tÄl inte diskmaskin men Àr i övrigt vÀldigt hÄllfast och bra.

Kolla in bilder pÄ min pimpade radio!