Att skapa och vara kreativ är verkligen en lisa för själen. Igår satt jag upp hela kvällen och halva natten och pysslade med att pimpa och dekorera porslin. En grön tekanna och en skruttig gammal kopp. Materialet jag använde var dekorfilm för porslin.

Självhäftande dekorationsfilm för porslin finns att beställa på nätet i en massa färger. Jag klippte och klistrade och gjorde vimplar och flaggor och blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet. DIY när det är som bäst!

Man ska inte vara för petig när man pysslar – det gör inget att det ser lite hemmagjort ut. Det är ju en del av charmen vettja!

Klipp filmen i önskat mönster, lägg i blöt så att pappret bakom lossnar. Applicera filmen på porslinet. Härda sedan i ugnen på 180 grader i minst 30 minuter. Filmen tål inte diskmaskin men är i övrigt väldigt hållfast och bra.

Kolla in bilder på min pimpade radio!