Kaffekoppsdekoration


Härom kvällen när jag var lite lagom uttråkad satte jag igång att pyssla med porslin. Några små kaffekoppar köpta på Lagerhaus för 15 kronor styck dekorerades med porslinsfilm! Jag klippte på frihand och lekte mig fram till ett mönster. Ett riktigt terapiarbete för ett trött huvud men uttråkat sinne. Porslinsfilm finns att beställa på nätet i massor av olika färger! Bara att köpa hem och leka loss.

Här kan du se fler bilder på hur jag dekorerat porslin på liknande sätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

67 kommentarer på “Kaffekoppsdekoration”

 1. jag får också en sån stor lust att pyssla och greja när mitt huvud är slut efter massa plugg. Oftast brukar jag sy men det här ser så roligt ut, måste prova på 🙂

 2. Superfint! Jag har två vita kaffekoppar i skåpet som skulle behöva lite piffning. Men jag söker på nätet och hittar inte porslinsfilm… Vart kan man köpa det? 😀

   1. Vill ni ha fler färger i samma paket, istället för att köpa en o en färg så finns det på jitoreli.se 🙂

 3. Men Jösses…. du e inte bara Underbar, du e ju superduktig med 🙂
  dom blev hur fina som helst.
  Heja Dig 🙂
  Å missa nu nu inte…..

  BLOGGPARTYT

  fortsätter, redan 51 fina bloggar med…
  de e kul att vara med 🙂
  VÄLKOMMEN
  Håkan

 4. Jag trodde det var hederliga gamla koppar du fyndat 🙂
  Det var så kul att träffa dig i går morse, och äntligen fick jag se Bertil ” live “, sötnosen.

 5. Jag har också provat att googla, men hittar ingenstans man kan köpa… Inte på panduro heller! 🙁 Och du kan självklart inte skriva vart man kan köpa utan att ta betalt från det företaget som reklam, antar jag… suck suck!

 6. Jättesnyggt! Jag google “klistermärken för porslin” och hittade en sida KZ konst och porslin som sålde både märken och hela ark, kanske det hjälper någon 🙂

 7. Åh snyggt! Verkligen fint!
  Jag skulle vilja beställa sådan plats i pasteller och göra om koppar och fat och ja allt möjligt. Det verkar vara så behändigt och ett underbart pyssel! =)

 8. Verkligen jättefina. Man får lite karnevalskänsla av dem. Bra koppar att ta fram en dag när man är lite sur och behöver piggas upp lite. Liza

 9. Oj så fint, man blir riktigt sugen på att förvandla vitt tråkigt porslin till något färgsprakande när man ser dina bilder… Får bara invänta någon “ledig tid”.

 10. Vad glad man blev av att se dem. Det är ju så mycket härligare att njuta av en kopp thé eller kaffe med vetskapen om att man piffat kopparna själv.

 11. Helt underbara! Vad duktig du är! Jag skulle också vilja prova, men jag tröttnar alltid innan jag börjat eftersom det är så mycket som ska inhandlas innan jag kan sätta igång. Dessutom finns inte sådant att köpa där jag bor (tror jag). Vart handlar du ditt pyssel?

 12. Åh, Clara! Jag fullkomligt ÄLSKAR de tv-program du medverkat i. NÄR får vi se dig mer i TV? Jag skulle älska videobloggar som du gör själv!! 🙂
  Mer Clara helt enkelt!!

 13. Det roliga är att ju mer en gör, ju mer orkar en göra! Jag har varit så stressad så länge nu, med ångest över allt som jag vill få tid till: Pyssla, jobba, SKRIVA… Det slutade med att jag inte gjorde någonting.

  Men när jag äntligen tog mig tid att göra något som jag ÄLSKADE, och som var terapeutiskt, så visade det sig att energin kom på köpet! Massor av tid fanns helt plötsligt!

  Tack Clara för alla pysslartips för oss med stressade hjärnor 🙂

 14. Gah, ännu ett roligt porslins pyssel! 🙂 Jag har vart fast i att måla med porslinspenna ett tag nu och detta verkar ju mist lika roligt… Så där har vi det, nu måste jag prova detta också 😛 Tack för inspirationen och glad måndag!