En riktig dagens

Någon undrade om de outfits jag fotar till bloggen verkligen är vad jag går omkring i här hemma. Med klackskor och hatt och sådär. Nej, självklart inte! Jag fotar bara dagens outfit när jag ska iväg någonstans och gjort mig fin. Men de flesta dagar är jag ju hemma och då finns inte mycket att fota (därför kommer också dagens outfit upp så oregelbundet, bara de dagar jag har någonting på mig värt att dokumentera).

De flesta dagar när jag jobbar hemma ser jag nämligen ut såhär. Stor, boxig tröja och leggings av något slag. Barfota eller med tjocksockar beroende på årstid. Håret i en enda oborstad röra. Det blir liksom inte intressantare än så. Men väldigt skönt måste jag säga!

Typisk vardag i udda tjocksockar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

44 kommentarer på “En riktig dagens”

  1. Jag är väl då inte så tekniskt av mig och kommer med en “dum” fråga. Vill så gärna också ha en bild bredvid min kommentar men fattar aldrig hur fasiken man gör. Snälla kan du hjälpa mig?

 1. En ska väl inte ge kommentarer om folks utseende, men jag måste hålla med: sjukt snygga ben! 🙂

 2. Underbart underbara Clara! Idag kunde jag inte sitta inne och jobba utan har spenderat eftermiddagen på altanen i bikini (mitten av september snart!!!) och fått gjort riktigt mycket från datorn. Det är sådant man får påminna sig om när doktorandarbetet drar ut över kvällar och helger….

 3. Otroligt vackra bilder! Speciellt den första utstrålar livsglädje. Och vilken rumpa och ben!!

 4. Alltså din rumpa… Så snygg.

  Och nej, jag tycker kanske inte att man ska kommentera folks utseende jämt och ständigt, men idag kunde jag inte låta bli…

 5. jättefin outfit! jag har flyttat in i ett par marinblå pjamasbyxor jag ! är mammaledig nämligen. funkar superbra!

 6. Du är helt klart mycket snyggare hemma än vad jag är hemma!
  Själv går jag oftast runt i urtvättade mjukisbraller, något skabbigt linne. Sambons jacka från blåkäder och ett par foppatofflor från skopunkten alternativt gummistövlar.

  Men så är väl livet när man är lantis…

 7. Så skönt att höra! Vanligaste jobboutfiten här hos mig också. Jag har däremot upprepade gånger läst tips om att det är bra att klä upp sig som att man ska iväg till en arbetsplats, även när man jobbar hemifrån, för att få lite ordning och reda och typ ta sig själv på större allvar. Själv lyckas jag inte med det däremot. Jag lägger hellre tiden på annat om det ändå inte är någon annan som ska se mig. Plus att det ju är så mycket oskönare att sitta vid datorn i jeans hela dagen.

 8. Fint! Det översta fotot tycker jag jättemycket om, kompositionen och hela känslan är himla fin, du ser ljuv och full i fan ut på samma gång 🙂

 9. Fina bilder! Vart hittar du bra tights?
  Alla jag köpt går sönder, blir snabbt urtvättade, korvar sig runt benen eller är för tjocka. Men vill ha heltäckande och inte för glansiga. De perfekta helt enkelt. Tips, tack!

 10. Hihi jag är likadan! Älskar att piffa mig när jag ska göra något men så fort jag kommer innanför dörren hemma åker håret upp i en knut, mysbyxorna på och helst lånar jag överdel av min käre man. Så skönt och kul med kontraster!

 11. Jag blir så lycklig när jag ser bilder som denna. Du har fött barn. Du tränar och jobbar hårt för att orka träna. Du visar mig att jag också kan, att det faktiskt GÅR. Jag har hela mitt liv fajtats med min självbild och min kropp. Men tack vare din blogg i combo med Karins Konstgrepp och Elsa Billgren så har jag börjat tänka om. TACK Clara för att du hjälper mig må så mycket bättre. Finaste, tack frpn djupet av mitt hjärta.

 12. Åh jisses vilka fina bilder och vilka spiror!
  Tänker på att jag ska ha dig som inspiration ang. Träning när jag ska komma åter efter min tredje grav. Har du endast joggat, rört dig 90 min per dag? Eller har du styrketränat och varit strikt med käket också?