Veckans tävling sponsras av den superfina webbshoppen MedvetenMini.se Hos Medveten Mini finns ekologiska produkter för stora och små. Kläder, hygien och hudvård samt massor av fina inredningsprodukter. Och så smarta bra-att-ha saker, som tex matlådor fria från BPA, PVC och ftalater. För dig som vill leva medvetet, hållbart och miljövänligt. Utan att tulla på det vackra och njutningsfulla i livet.

För att delta i tävlingen ska du göra följande:

1. Anmäla dej till deras nyhetsbrev eller/och gilla Medvetenmini på Facebook eller Instagram (@medvetenmini)
2. Besöka webbutiken och ge sedan kortfattad feedback här i kommentarsfältet om shoppen och dess sortiment. Bra/dåligt, ris eller ros? De vill gärna veta vad ni tycker!

I potten finns ett helt litet kitt med fantastiska saker från MedvetenMini. Allting etiskt tillverkat och fritt från BPA, PVC och ftalater. Kittet innehåller vattenflaska i stål från Earthlust. En mattermos och en matburk från Kids konserve. En komposterbar bambutandborste från Ekotandborsten. En mugg och en bricka/tallrik i bambufiber från Biobu som också de är komposterbara. Samt en förpackning ekologiskt te från Clipper av valfri sort. Totalt värde ca 850 kronor.

*Tävlingen pågår tom 26/9-2013 kl. 23.59. Vinnaren utses av medvetenmini.se och deras beslut kan ej överklagas. I potten finns ett presentkit till ett värde av ca 850 kronor. Vinnaren kontaktas via mejl. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Grattis till Sofia som vann priset.