Bokmässan i helgen

Bokmässan i Göteborg är i helgen och jag är där för andra året i rad. Ska bli så himla roligt! Jag levde länge på alla fina människor som kom på signeringen förra året. I år är jag där med syrran och vi intervjuas på scen och håller även i en liten pyssel-workshop. Signerar böcker gör jag också förstås och så deltar jag och Elsa Billgren i ett seminarie om våra böcker, som Jennie Strömstedt håller i. Ska bli superkul!

Tiderna jag är på plats om någon vill komma dit och få en bok signerad, bara säga hej eller något helt annat är dessa:

29 september 10.30-10.50  UnderbaraClaras Garderob. Workshop. Lokal H1

29 september 13.00-13.45 Om mode och Identitet – Seminarie med Elsa Billgren. Lokal K2

29 september 14.30 – 15.00 Monterscenen Bonniermontern. Lokal B02:02

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Bokmässan i helgen”

 1. Frestad att vara där på söndagen. För att du och systern din är där då. Men vimlet kan vara lite mycket. Lycka till oavsett, ni är fantastiska!

 2. Åh, så synd, jag som ska dit på Lördagen för att hinna med mer. Hoppas du kommer igen nästa år också och att jag kan åka då med!

 3. Å, jag hoppas verkligen att jag kan gå dit på söndag! Ha en fin dag i Göteborg och hoppas att vi ses 🙂

 4. Kommer du att hålla föredrag om eget företagande i Stockhoklmsområdet inom det närmaste?

 5. Åh vad bra!
  Jag missade dig på Bokmässan förra året och har varit så sugen
  på att se dig live såååå länge! Tänkte försöka få “vintagepimp”-boken signerad!
  // Anna

 6. Åh, ännu en kul grej som händer i Sverige……..det är ända gången jag ångrar min flytt…jag missar ju allt kul ……
  Som tur är har jag ju en sjuhelsikes bra tävling på min bloggsida.
  Titta gärna in.

  kram Annorlunda Underbara

 7. Kan tänka mig att det blir jättetrevligt!!! Hade varit så intressant att vara där!! =)

 8. Vet du Clara, idag har dina böcker kommit, jag ska hämta dem efter jobbet 🙂
  Jag längtar, längtar, längtar…

  Kram

 9. När jag blir stor vill jag också signera böcker på bokmässan! 😉
  Du lever nog mångas drömliv du, Clara. Du är grym som tagit de chanser du fått och sett till att själv fixa det som inte serverats på silverfat. Heja dig!

 10. Om jag hade bott i Göteborg hade det här ju varit det perfekta stället att fira sin 25-årsdag på! 🙂 Lycka till med allt!

 11. Hej Clara! Jag kommer absolut att titta in och köpa din bok. Inte för att jag pysslar direkt men som tack för att du lägger ner tid på din blogg så att jag har något kul att följa. På mässan blir det säkert inte av att jag säger något och det är säkert stressigt för dig med signeringar. Så jag vill passa på att ge lite beröm nu. Din blogg är min favorit alla gånger. Ett dagligt besök hos Underbara Clara är genuin, hälsosam vardagsmys!