Häromdagens

 Himmel vad glad jag är idag! Det verkar som att magsjukan genade förbi mig så att jag slapp möta den. Känner mig mycket bättre nu. Sitter hemma och jobbar och skriver, iklädd träningskläder med ett stort glas hälsofil. bredvid mig.

Eftersom dagens outfit lämnar mycket att önska bjuder jag på en häromdagens, från förra veckan. Den här svarta stretchkjolen är min bästa vän nu. Från H&M och ordentligt hög i midjan så att den når över bulan. Till den hade jag en svart kofta med stenar som är vintage och som jag fått från min syster. Skorna är gamla stadiga favoriter som jag konstigt nog kan ha utan att få mer ont i fogarna.

En annan outfit i svart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Häromdagens”

 1. Superfina kläder Clara! Den typen av kjol är verkligen perfekt, oavsett graviditet eller ej 🙂 Skönt att du verkar slippa magsjukan också. Ha en bra dag. Kram

 2. Alltid så skönt när man känner att man mår bra, verkligen värt att säga högt! Vilka fina kläder, speciellt koftan. Sådana plagg som är svåra att hitta- det lilla extra. Ha en fortsatt bra onsdag!

 3. Jösses, jag tänkte inte på att du är gravid när jag tittade på bilderna. Så läste jag texten och var tvungen att gå tillbaka och titta på bilderna igen. Det syns ju verkligen ingenting. Skitsnygga bilder för övrigt, den nedersta är ju som hämtad ur ett modemagasin. Gillar stilen, den är livfull. Man anar rörelse trots att det är en stillbild.

 4. Åh vad fint! Tycker verkligen om vintagekoftan med de små stenarna! Ljuvligt att klara sig utan kräksjuka… jag förstår inte varför de där hemska infektionerna influensa och kräksjuka alltid ska komma ungefär samtidigt och ofta också kring juletid… Kan man protestera någonstans???
  Skönt att internetet verkar funka nu när du kan sitta och jobba! Här hos mig har internet krånglat mitt på dagen så jag kunde inte göra något lunchinlägg… men det fick bli ett eftermiddagsinlägg istället!

 5. Men inte får du väl ha ett outfitinlägg som gör mig överförtjust i överdelen och sedan skriva att det är vintage!!??
  Skrollade ju snabbt ner för att se vart du köpt den!
  Nåja… 🙂

 6. Men inte får du väl ha ett outfitinlägg som gör mig överförtjust i överdelen och sedan skriva att det är vintage!!??
  Skrollade ju snabbt ner för att se vart du köpt den!
  Nåja… 🙂

 7. Men inte får du väl ha ett outfitinlägg som gör mig överförtjust i överdelen och sedan skriva att det är vintage!!??
  Skrollade ju snabbt ner för att se vart du köpt den!
  Nåja… 🙂