En häromdagens

En klänning jag använt mycket de senaste veckorna är denna pärla från Indiska. Med knäppning där fram funkar den fint att amma i också och de fina puffiga ärmarna ger en lite vintageaktig känsla. Och sist jag plåtades visade min duktiga make up-artist hur man gör dessa tjugotalsaktiga lockar i håret med plattång så nu sportar jag den looken titt som tätt. Lite pyssligt men det går. Sök på youtube för tutorials!

Vågad i stickad kofta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “En häromdagens”

 1. Klänning är ju ett fantastiskt plagg. Superfin look!

  Ska kanske ta en lov in på Indiska på hemvägen och på så vis dra nytta av att jag sitter mitt i smeten och jobbar…

  Grattis till nytillskottet – jag är en av få som inte grattat än… Måste medge att jag är lite nyfiken på om ni funnit ut ett namn ännu (tyckte ni valde så fint med Bertil) – men respekterar självklart om ni vill vara än mer privata med detaljer om era barn den här gången. Kan hända att det är lite läskigt när det blir för mycket fokus på ens barn i sociala medier.

 2. Hej Clara!
  Jag tror att du som jag tycker att hjärtat sitter till vänster. Du som har detta fantastiska forum och plattform – kan du inte skriva ett politiskt inlägg inför valets slutspurt. Sverige står inför ett vägskäl och jag vill mer än någonting annat att vi får ett regeringsskifte nästa söndag.
  //Jasmine

  1. Jag vet inte om Clara kan det med tanke på att hon jobbar för SVT/Sveriges Radio ibland. Eller…? Men kanske bäst att hon svarar själv isf.

 3. Typiskt underbar klänning! Jag har en likadan och den hade jag både när jag lunchade med en kvinna som ville ha med mig i sin talarförmedling och när vi var på vårt förlag och diskuterade kontrakt för vår bok förra veckan och när jag föreläste på bloggeventet Mod & Harmoni i Enköping förra helgen. En riktig turklänning alltså 🙂 Grattis till nya boken, så roligt! Varma kramar!
  http://kammebornia.se

 4. Kan inte låta bli att skratta lite åt mig själv och hur jag sett ut sedan jag fick barn… Beror på en massa saker såklart, allt från hälsoproblem till ointresse, via den obligatoriska tidsbriste. Hur som helst så har kläder, smink och hår gått från att våra ett lågprio-område till att bli typ obefintligt (eller, kläder finns såklart, även hår, men ni fattar…) sedan jag blev mamma. Nu börjar jag snart jobba igen och ångesten som smyger sig på handlar inte bara om hur jag och barnet ska klara dagarna utan varandra utan även om hur jag ska lyckas värka fram fem hela, rena och tillräckligt jobbmässiga outfits i veckan ur min garderob. Kul att påminnas om att man inte hade behövt sjunka till den här nivån, och det skriver jag självironiskt och absolut inte somkritik. 🙂

  1. Ash – jag ser också ut så många dagar – bara att jag inte tycker att det är så mycket att fotografera och inspirera med på bloggen 😉 Kram kram och hoppa det löser sig med outfitsen (ett tips är att på söndagkväll lägga fram och iordning allting så slipper du sucka varenda morgon och stå som ett frågetecken)

 5. Hej Clara

  Har du hört talas om kampanjen Thuresday in black? Tyst kampanj mot våld och våldtäkt i världen som kyrkornas världsråd står bakom. Mer info finns på Equmeniakyrkan.se

 6. Hur medveten är du om bildspråket du väljer? Som i detta inlägg, med halvöppen mun, blick i fjärran eller nedåt. Eller framåt, men i kombination med korsade/ knutna ben. Jag uppfattar dig som en kvinna med klös och mycket energi, men bilderna känns så… passiva och typiskt tjejtidningsaktiga.

  Du väljer såklart hur du vill, men jag upplever en diskrepans mellan ord och bild. 🙂

  1. Hej S! Jag står som jag tycker är fint att stå. Jag tycker själv att det är väldigt roligt med modetidningar och poserande så jag leker gärna med den estetiken. Hur tänker du att jag skulle stå i klänningen för att det skulle vara mer feministiskt?

 7. Vilken fin klänning! 🙂
  Kanske kan passa på att fråga dig kring klädtips? 🙂 Jag ska på höstkonferens med jobbet och vår “finmiddag” kommer att vara utomhus i ett tält. I inbjudan står det varma kläder medan VD:n säger att det ska vara klänning (alltså liiite finare ändå). Hur hade du klätt dig då? Långklänning med tjocka strumpbyxor? Lagom kort klänning med tjocka strumpbyxor? Kjol? Vad för typ av skor? Är tacksam för alla tips jag kan få 🙂
  http://sarahsandstrom.blogg.se

  1. Vad kul =) Jag skulle ha en knälång klänning som är elegant men lite enklare och som kan funka ihop med lite grövre strumpbyxor. Några elegantare stövletter eller stövlar funkar fint till. En stor sjal att svepa om sig med är också elegant och skönt. Lycka till

 8. Åh, jag önskar jag kunde ha page, men mitt hår är så frissigt och skulle liksom kräva en massa fix. (Nu kanske ditt hår är superfixat och jag ba “va, helt naturligt”, vad vet jag…)

  1. Jag har inte en självklock i hela håret så frisyren passar min kvalitet bra men i hemlighet drömmer jag om lockar! Gräset är alltid grönare på andra sidan verkar det som… 😉

 9. Snyggt! Eller så lägger du vågorna med nålar a la old school, smidigt och snällt mot håret 🙂