Hoppas ni alla hade en fin nationaldag igår! Själv hade jag en fantastisk dag. Jakob tog sin examen i torsdags och då var det världens värmebölja med 29 grader i skuggan och värmen har hållit i sig så vi har mest njutit av och badat. Helt underbart! Dessutom var jag och Jakob på dejt igår. Vi fick presentkort på en middag i julklapp men har inte kommit oss för att använda det förrän nu. Vi är så otroligt dåliga på avsätta tid för sådant där – även om det är väldigt mysigt när det väl blir av.

Jag hade i alla fall på mig en röd vintageklänning som jag köpte när jag väntade Bertil. Den har jag använt både som gravid och “normal” men nu nu när jag är gravid igen används den extra flitigt. I min klänning känner jag mig som en jättelik, röd pumla (eller julkula som alla söder om Sundsvall säger). Och att vara en pumla – det måste man ju bara älska!

Snyggt klädd som gravid – mina bästa tips!