Avdelningen jag först skyndar mig till på loppis är barnavdelningen! Jag tycker att det är så kul att leta barn- och bebiskläder på second hand affärer! Jag gillar särskilt hemmasydda bomullskläder som ser ut som något som barnen på  Saltkråkan kunnat haft på sig! Idag tog jag mig en loppissväng och kom hem med en hel hög fina saker.

Som den här prickiga bomullsklänningen med randiga volanger  – så söt att man smäller av!

Och så en hel radda bebiskläder lagom för en liten krabat. En underbar blå sparkdräkt, noggrant sydd med mjukt vitt foder, en blå, rutig långskjorta med knäppning i ryggen och veck fram, samt en blåblommig blus med vita rosetter!

Och så hittade jag en praktisk rutig byxdräkt med knäppning också

Plus en söt liten blus med volangkant längst ner! Totalt spenderade jag kring hundralappen på dessa fina fynd! Nu fattas bara den söta, efterlängtade bebis som ska bo i dessa kläder!