Jag hade glömt hur förfärligt mycket tvätt det är med en bebis hemma. Inte bara tvätt av bebisplagg utan också av mina kläder. Jag har nämligen fått en liten kräkis så ungefär två gånger om dagen måste jag byta ut mina egna nedsmutsade plagg.  Och ungefär dubbelt så ofta byter jag bebisens. Och jag som tyckte jag var sååå smart när jag hämtade tillbaka Bertils bebiskläderna som jag lånat ut till min systerdotter. För jag var minimalistisk och tog inte ens tillbaks hälften. Och nu är jag plötsligt tvungen att tvätta varje dag för att ens ha något rent till spädisen. Småbarnsbekymmer, småbarnsbekymmer.

Något annat som bekymrar mig är amningsvänliga kläder. Denna rutiga skjorta är mammas ifrån sjuttiotalet och den funkar fint. För skjortor och koftor är det bästa när man ammar –  tyvärr har jag dock brist på båda. Så fort jag  bara orkar ska jag pallra mig ut och leta rätt på lite toppar som passar för amning. Kan ju vara värt att investera i om jag ska amma ända tills nästa sommar..