Nu har vi varit på plats här i några dagar. Det är väldigt stillsamt och skönt och jag har bestämt att sömnen ska bli mitt huvuduppdrag dessa veckor – att försöka komma ikapp lite och återhämta mig från de senaste tidens hackiga nätter.  Innan jag reste rafsade jag åt mig tre böcker på Arlanda. Steglitsan av Donna Tartt, Gone Girl av Gillian Flynn samt Egenmäktigt förfarande av Lena Andersson. Nu är alla tre utlästa (fantastisk läsning alltihop) så nu har jag gett mig in på Livet efter dig av Jojo Moynes som jag fått låna av Jakobs mormor.  Å vad det är underbart att ha tid och ro att läsa.

Flera gånger har jag tänkt att jag ska ta fram kameran och fota lite så att jag har något att blogga om. Men jag kommer mig liksom inte för riktigt. Det är väl det som är semester antar jag?  Att glömma alla tankar på jobb.