Dagarna här går sin gilla gång. Bertil stiger upp när Jakob far till jobbet och är sedan med sin gammelfarmor Elsa, vilket betyder att jag får sovmornar och stiger upp vid nio, halv tio någon gång när Folke vaknar. Helt underbart. Dagen börjar med en frukost på balkongen.

Därefter packar vi badväskorna och så tar vi bussen ner till havet (vi har en lägenhet lite mer uppe i bergen)

Där solar vi och badar och äter lunch och kanske lite gelato.

Bertil föredrar sin gammelfarmor framför mig alla dagar – så medan de leker på stranden hänger jag i solstolen med Folke i vagnen bredvid. Om jag har tur sover större delen av dagen så att jag kan läsa.

Sedan beskådar vi den fina solnedgången och avslutar kvällen med ännu mer läsande på balkongen eller i sängen eller var det nu bjuds. Plus att jag jobbar undan en stund på kvällarna. Med att blogga till exempel. (Tyvärr är internet så kasst så jag får ladda upp väldigt små bilder som blir lite gryniga – sorry för det)