Inspelningsdag

Idag var det dags för ännu en intensiv teveinspelning till Claras Gård. En stor del av inspelningen skedde i mitt växthus. Det är lååånga dagar när man spelar in. Idag avrundade jag och stökade bort det sista vid halv tio på kvällen – efter tolv timmar av förberedelse och fotografering. Men bra blire! Och resultatet kan ni se på tisdagkvällar i Go’kväll – eller då jag lägger ut klippen här på bloggen.

Min gula klänning är en favorit från min garderob  och var ursprungligen tänkt att vara med i min kollektion för Jumperfabriken. Den föll dock bort eftersom fabriken som tillverkade just det tyget gick i konkurs. Klänningen finns med andra ord bara i ett enda exemplar så jag är väldigt rädd om den!

Nu ska jag skynda mig i säng för att få några timmars sömn – för imorgon reser jag bort för att göra en föreläsning.  Så roligt att vara igång med föreläsningarna på allvar igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Inspelningsdag”

 1. Är såå glad att Gokväll går att se för oss utlandssvenskar! Tack för din medverkan till det svenska ögongodiset i rutan 🙂

 2. Såå fin du är i klänningen!!! Förstår att du är rädd om den också om den är den enda i sitt slag! Ser fram emot att se avsnitt 2 från din gård!

 3. Kära Clara,

  Du undrade för ett tag sedan varför Du känner Dig trött? Det som är roligt ger säkert massor av energi, men det tar också mycket. Glöm inte vila efter hektiska perioder. Fyll på på ‘Clara-kontot’…

  Var rädd om Dig!

  Omsorgsfulla kramar,
  -Hedvig

 4. Härlig och snygg kombo med den fina somriga och glada klänning och gummistövlar! 🙂

  Från och med idag testar jag konceptet capsule wardrobe, ska bli väldigt intressant.

 5. Hej Clara!
  Det var roligt att läsa om din dag.Jag sitter just nu med en elev som ska utveckla sin svenska och har rekommenderat honom att börja läsa din blogg och att kommentera ett inlägg om dagen. <3 Kram från Anna Apan satt i granen

 6. Vas jäktigt du verkar ha det! I alla fall om man jämför med min mammaledighetslunk. Klänningen är underbar! Skulle vara så kul om det kunde bli något av den ändå, i alla fall något liknande, tycker jag 🙂

 7. Man blir glad av bilderna och färgsammansättningen i dem. Lite najs ändå att äga enda exemplaret av klänningen!! Den var nämligen väldigt fin.

 8. Wow bruden vilket liv och din man ser ut som hå¨kan hellström. I storstan går det inte att leva så men drömmen om landet består.

 9. Ska du till Sthlm så kan jag tipsa om klädbutiken Coola tanten. Förvisso löjligt namn på butiken, men de har så fina klänningar. Mkt återvinningstänk i design och utförande. Typ 50-60- talsmode.

 10. Jag hajade till när jag såg klänningen.Trodde du hade hittat den på second hand.Påminner precis om klänningar som fanns 1967: fjärilsärmar och färgställningen gult och cerise var väldigt inne.