• Inlägget är ett annonssamarbete med Yawama of Sweden •

Finheter

Vill bara visa en av de populäraste produkter vi tagit fram för Yawamas of Swedens räkning. Nämligen våra kuddar i batikteknik eller tie-dye som det också kallas.

De färgas av Africolor i Zambia och sys av Chikumbuso – en organisation som drivs till förmån för änkor i en av Zambias största kåkstäder.

Själv är jag extra förtjust i våra skålar, fat och flaskor tillverkade av trä. Och de fina förvaringsburkarna gjorda av recyclade vinflaskor. De sistnämnda hittade Anna och Nicola hos en lokal producent när de besökte en marknad i Lusaka, Zambia. Ett exempel på hur uppfinningsrikedomen blir stor när tillgången på nya material är begränsad. Nöden är alltings moder. Både miljövänligt och klimatsmart.

Nu till helgen har Yawama en popup-store i Stockholm, på Frejgatan 47. På fredag har vi öppet mellan 12-18 och lördag 12-16.  Kika gärna förbi oss och shoppa lite schysst producerade julklappar. Som gör skillnad på riktigt!

Och psst – har du handlat hos oss och länkar eller taggar #yawamaofsweden på din blogg eller Instagram får du 15 procents rabatt på nästa köp. Läs mer här. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Finheter”

  1. Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

    1. Tyvärr så vet jag inte det. Förhoppningsvis kommer de innan jul – det är planen!

  2. Alltså Clara, hatten av för din blogg och dig – jag är så imponerad av att du efter så många år fortfarande förbättrar innehållet här. Du skrev för ett tag sen att det var skönt att ha F på förskola så att du kan jobba mer fokuserat och det märks verkligen, sista tidens inlägg har varit fantastiska. Heja heja!

  3. Alltså Clara, hatten av för din blogg och dig – jag är så imponerad av att du efter så många år fortfarande förbättrar innehållet här. Du skrev för ett tag sen att det var skönt att ha F på förskola så att du kan jobba mer fokuserat och det märks verkligen, sista tidens inlägg har varit fantastiska. Heja heja!

    1. Tack snälla Elin vad glad jag blir att du skriver detta. Gör mig väldigt glad att höra att mitt arbete märks och uppskattas. Stor mram