Onsdagslugn

Denna regntunga onsdag åkte jag och Annakarin hem till vår kompis Nina för att fika och spåna företagande och affärsidéer.

Ninas hem är så harmoniskt och vackert. Känner ni igen tapeten? Edgar från Sandbergs – samma som jag har i vårt vardagsrum fast min är i grönt.

Nina bjöd på fika…

Smarriga semlor från Nisses kondis (bäst i stan)

Och som vanligt när jag är här kan jag inte låta bli att fota några av alla fina detaljer!

Det blev en peppig och fin onsdagseftermiddag med massa bra idéer och tankar för framtiden. Nina kan ni förresten följa på Nina.elisabeth på instagram.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Onsdagslugn”

    1. Hur jag än söker på Nina.elisabeth på Instagram så får jag ingen passande träff 🙁 Föll verkligen för bilderna här i inlägget och vill verkligen se mer. Kan någon tipsa om hur jag hittar rätt på Instagram?

  1. Oj, vad fint! Ser ju ut som hemma hos dig Clara! Har alla dina kompisar den inredningsstilen? Eller har många i dina trakter det sådär hemma? Där jag bor (i en förort till Stockholm) är den stilen mycket ovanlig.

  2. Du har alltid så vackra lampor Clara! Kan du inte göra ett inlägg någon gång om hur du tänker när du inreder med lampor? Plafonder känns som att det går bort när man vill ha en äldre/lantlig stil? Vad använder man istället? I många rum går det ju med punktbelysning osv, men ett ställe som t.ex. hallen där man vill ha bra “allmänbelysning” vid påklädning av barn och man behöver hitta mössor och vantar osv… Vad använder du?

  3. Jag följer Nina på instagram sen länge och hon har en heelt underbar inredningsstil! Jag får små välbehagsrysningar varje gång jag ser hennes bilder. Liknar ditt hem också! 🙂