mahjong1

Throwback thursday till 2007.  Hösten jag började läsa min första (och enda) termin på universitetet, flyttade hemifrån och ihop med Jakob till ett underbart litet femtiotalsradhus med fiskbensparkett. Jag tycker att jag ser så söt och glad ut på alla bilder från den här tiden. Men jag var inte så glad. Jag var orolig för mamma och universitetet och att flytta ifrån det jag kände till. Men jag hade mycket frimodigare klädstil – precis vad jag kände för. Som små mönstrade frotteshorts från 70-talet ihop med knästrumpor och pumps. Knäppt fast roligt. Jag var tretton kilo lättare än nu och hade inte en rynka i ansiktet. Ibland drömmer jag om att klippa den här frisyren igen – fast om jag skulle klippa mig så nu skulle jag nog känna mig som 50 år plötsligt. Och inte alls som den pigga 21åring jag föreställer mig.