mahjong1

Throwback thursday till 2007.  Hösten jag började lĂ€sa min första (och enda) termin pĂ„ universitetet, flyttade hemifrĂ„n och ihop med Jakob till ett underbart litet femtiotalsradhus med fiskbensparkett. Jag tycker att jag ser sĂ„ söt och glad ut pĂ„ alla bilder frĂ„n den hĂ€r tiden. Men jag var inte sĂ„ glad. Jag var orolig för mamma och universitetet och att flytta ifrĂ„n det jag kĂ€nde till. Men jag hade mycket frimodigare klĂ€dstil – precis vad jag kĂ€nde för. Som smĂ„ mönstrade frotteshorts frĂ„n 70-talet ihop med knĂ€strumpor och pumps. KnĂ€ppt fast roligt. Jag var tretton kilo lĂ€ttare Ă€n nu och hade inte en rynka i ansiktet. Ibland drömmer jag om att klippa den hĂ€r frisyren igen – fast om jag skulle klippa mig sĂ„ nu skulle jag nog kĂ€nna mig som 50 Ă„r plötsligt. Och inte alls som den pigga 21Ă„ring jag förestĂ€ller mig.