Överallt annars

clara1_w800_
Fotograf Andreas Lindgren

Jag är ju lite dålig på att länka och berätta om när jag är med i andra format än bloggen och intervjuas för olika tidningar. Men med anledning av bloggens tioårsjubileum gjorde jag en intervju för bland annat Umeåguiden och själva reportaget (som jag tycker blev väldigt fint!) finns att beskåda här.

Jag gästade också Fyllepodden med Anita Schulman och Sanna Lundell tidigare i höst och det avsnittet hittar ni här ifall ni vill lyssna.

Dessutom gästar jag Granngården tidning Grannliv och visar bilder från vår gård. Det reportaget hittar ni här.

Avslutningsvis gjorde Teknifik en himla fin och rolig recension av min och Ericas podcast. Och så har Tidningen Kulturen recenserat LAGA-steg för steg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Överallt annars”

 1. Tycker det är trevligt att ni visar upp kläder och övriga produkter från Granngården. Det gör ni bra som familj! (Men varför var inte minstingen med?)
  Och så vill jag säga att Melker är förfärligt söt i sitt lilla täcke 🙂

 2. Älskar älskar älskar avsnittet med dig i fyllepoddden! Du ger mig massa styrka och energi. Kram & tack!

 3. Åh så fint i Umeåguiden! Har bara hunnit läsa det nu, ska kolla på alla länkar senare :-)Jätteroligt om du vill länka!

 4. Den ljusblå klänningen du har på bilden, varifrån kommer den? Länge sedan eller något man kan få tag på fortfarande? Jättesnygg!

 5. Hej Clara, underbara Clara, som jag älskar din blogg. Människor vaknar upp till en morgontidning med en kopp kaffe, men jag vaknar till din underbara blogg!
  Nu måste jag få lov att ställa en fråga, mamma till mamma…
  Jag tänker mycket på allting som händer i världen, kriget i Syrien, människor som svälter, all elände som inte tar slut, vad tänker du kring detta? Jag är så orolig för barnens framtid. Hur den kommer se ut. Jag går ständigt o tänker på hur jag kan skydda de…
  Vad tänker du? Vill gärna höra en mammas tankar. Hoppas att det är okej.

 6. Jag har följt din blogg i massor av år och gillar verkligen den och dig. Du skriver så bra och kloka saker!

  Reportaget i Umeåguiden var jättefint, men en sak skulle jag vilja att du tänkte på. Feminism är och borde vara lika värde, skyldigheter och rättigheter för ALLA kön. Det finns så många fler kön än man och kvinna och det gör ont i mig som ickebinär att inte inkluderas i feminismen. För feminismen är så viktig för mig och jag jobbar hårt för att vi ska ha ett samhälle där alla, oavsett kön, behandlas lika.

  /Hannes, 22-årig ickebinär transperson