Min bästa bantningskur

Som så många andra kvinnor har jag provat att banta med diverse dieter. LCHF, räkna kalorier, räkna points, ätit 5:2.  Ingen diet har dock funkat lika bra som Asiaten. Jag förlorade 8 kilo på 6 veckor och då var jag redan smal till att börja med. Nu ska ni få lära er hur man gör!

Dag 1 Köp en flygresa till New Delhi, Indien.

Dag 2 Kliv av planet och växla direkt in dina slantar till rupees. Använd båda händerna för att noggrant räkna de flottiga sedlarna och skitiga mynten. För därefter in valfritt finger i munnen och sug på det.

Dag 3 Uppsök en restaurang av den sämre sorten. Besök först hålet i golvet för att lätta på din tröga flygplansmage. Tvätta dig därefter i stjärten med vänster hand då Indien inte erbjuder toapapper. Leta förgäves efter tvål och handduk, misslyckas i ditt uppsåt och torka handen torr på dina byxor istället. Gå ut i restaurangen och beställ valfri maträtt.  Ät den med högra handens fingrar, som seden bjuder. Glöm då och då av dig och stoppa vänster hand i maten istället. När du ätit besöker du återigen toaletten och dricker stora klunkar vatten direkt ur kranen.

Dag 4 Nu kommer magen kännas  lite skvalpig och orolig. Gå ut och köp en nudelsoppa i närmsta gathörn. Kokt på kranvatten i tre minuter. Ät upp och skynda därefter hem och sätt dig på huk över toaletthålet i golvet och invänta resultat.

Dag 5 Nu börjar dieten verka. Behåll hukande position över hålet i golvet. Här är det viktigt att vara snabb i vändningarna då det tenderar att spruta ur flera olika kroppsöppningar samtidigt.

Dag 6 – 25 Spenderar du på toaletten sysselsatt med samma övningar som står beskrivna för dag fem.  Födan består av kranvatten och ris. (Obs, om avföringen börjar ta fast form ökar du kranvattendoseringen och kan ev. duscha med öppen mun). När du vill förfriska dig beställer du limejuice. Den bränner till i magen och kommer efter regelbundet intag leda till magkatarr och målvikt.

Dag 26- 29 Om du fortfarande har avföring kommer du till din förvåning märka att den är svart. Det är ingenting konstigt utan betyder bara att du blöder i tarmarna. Nu är du (utöver snygg!) förmodligen drabbad av en släng blödande magsår.  Se tiden an och kurera dig med syrlig limejuice och den ljumma ljusbruna slush som toalettkranen erbjuder.  Förmår du fortfarande äta ris rasslar den numera osmält rakt igenom tarmen.

Dag 30 –  Res hem. Ställ dig på vågen om du klara att vara i upprätt läge utan att svimma.  Du kommer nu märka att siffrorna på vågen är de lägsta någonsin. Och det dröjer åtminstonde 2-3 månader innan du ens får tillstymmelse till aptit igen. Magen kommer troligtvis fortsätta blöda och om du har haft turen att drabbas av parasiter finns det goda möjligheter att viktnedgången blir permanent!

Lycka till tjejer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

43 kommentarer på “Min bästa bantningskur”

  1. Haha, du kan vara lugn! Jag var i Indien 2 veckor i februari tillsammans med 6 andra – ingen av oss blev dålig. Och då ska det tilläggas att jag har IBS och jag superkänslig mot typ.. allt. Men håller en sig bara från att stoppa fingrarna i munnen och försöker hitta lite bättre toaletter så klarar en sig fint.

 1. Graviditet har varit mest effektivt för mig. -4 kg på tre dagar efter att ha fått i mig 1 banan, 1 piggelin och 1/2 l nyponsoppa per dag.

  1. Håller med! Jag gick ner 7 kg per barn, de första 4 månaderna bara spydde jag hela dagarna om jag inte låg helt stilla i sängen och idisslade en frallhalva utan pålägg..

 2. Hahaha! Brutalt!

  Väntade mig något helt annat när jag klickade på länken.

  Inte brukar väl Clara skriva om dieter var första tanken som hoppade upp i huvudet och besannades seden direkt. ?

 3. Haha! 🙂 Visst är det inspirerat av ett gammalt inlägg? Tycker att jag känner igen vissa delar!

 4. Skrattar högt (men absolut inte elakt utan medlidsamt) – bästa läsningen en söndag morgon 🙂 Vidrigt kul 🙂 Älskar din humor och förmåga att se livet ur olika vinklar och vrår 🙂 Önskar dig en god och närande söndag i hemmets lugna, trygga vrå 🙂

 5. Haha,ja herregud!Hög igenkänningsfaktor på den…Spenderade dn julafton i Indien springandes mellan internetcafé och hemtoan,hade glupskt ätit upp en smältost dagen innan som visade sig ha bäst före datum ett halvår tidigare.

  1. Ja. Diaree är liksom konceptet med dieten så det gäller att dricka MYCKET vatten

 6. Haha, känner igen mig… Underbart skrivet 🙂
  “Du har inte varit i Indien, om du inte blir magsjuk”… Ett citat som används av vana Indien resenärer…

 7. Haha! Jag träffade en svensk modelltjej som på riktigt undrade om jag inte haft turen att bli magsjuk på Bali när jag var där. Hon skulle dit och hoppades på det för att gå ned lite i vikt. På allvar. Sunt!

 8. Ja men dåså. den perfekta dieten. kan nog fixas hemma också om man käkar bajs. det värsta av allt är väl att folk skulle kunna göra vad som helst för att vara smala. jag vill vara fet. eller tja mullig fet är nog att skryta.

 9. Åh indien <3
  Jag gick själv igenom liknande diet när jag var på besök, under för figuren!!

 10. ???
  Så roligt!
  Jag älskar din ironi – för det viktigaste av allt är väl ändå att va smal inte hälsosam eller vänta hur var det nu… Hälsosam är..

 11. Ha ha, underbart! Jag har provat borelia i kombination med att separera från sambo, oxå med gott resultat!

 12. Vilken hemskt (rolig) diet! Men svårsåld tror jag 😉

  När vi var på Sri Lanka blev vi också varnade, men klarade oss förvånansvärt nog hela resan.

  Eller så kan man göra som min kompis och hans tjej, fylla på sina flaskor med kranvatten på flygplatsen på vägen hem från Indien (eftersom det var ju faktiskt utmärkt som “drinking water” ju). Och sedan inte använda sin flygstol på hela resan hem, utan endast ockupera flygplanstoaletterna…

 13. Haha! Jag gick ner 5 kilo när jag föll av cykeln och bröt käken i år. Kombination av att må väldigt dåligt av narkosen och smärtlindrande samt att inte kunna tugga på en månad gav fantastiska resultat! Jag kallade den “The Jaw-breaking Diet”. Skulle inte rekommendera den till någon!

 14. Men det här var ju kul läsning! Clara du har samma sjuka humor som jag!
  Gillar din blogg,
  Kram Maria

 15. Haha!
  Har (faktiskt!) lyckats besöka Indien två gånger utan att ha fått uppleva denna diet. Det verkar vara något väldigt effektivt och utvecklande som man missat 😉
  /ia