• Inlägget är ett annonssamarbete med friggs •

Tedags

r036A9047

Det finns dofter som lockar fram minnen från barndomen. Friggs Kamomillte är ett sådant. Vi drack det på kvällarna – eller mest mamma vill jag minnas. Fast sedan när jag blev äldre drack även jag. Och varje gång jag dricker teet idag tänker jag på kvällarna vid köksbordet på kopparvägen.
Testunden är viktig. Speciellt nu på vintern när jag liksom är konstant frusen. Vill ha en balja på morgonen, en efter lunch. En kopp när jag eftermiddagsvilar på kökssoffan och en när middagen är klar. Sedan två, tre på kvällen såklart. En stund att stanna upp, blåsa det heta svalt, sippa och bli varm och lugn.
Jag fick möjligheten att prova Friggs nya ekologiska teer och mina favoriterna bland alla roliga och lite ovanliga tesorter blev Mynta & Nässlor samt Kryddig chai. Två nya dofter och sorter att skapa minnen till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Tedags”

 1. Bra tetips!
  Och fint urval av varumärken/bra sätt som du jobbar med sponsrade inlägg! Dock syns inte “Inlägget presenteras i samband med Friggs” om man läser inlägget via t.ex. Bloglovin och det syns inte heller i det Facebookinlägg som automatiskt (?) kommer upp på din Facebooksida. För att den texten ska synas i alla sammanhang behöver den nog stå i själva brödtexten.

  1. Vad märkligt, jag läser också via bloglovin och för mig syns texten om att inlägget är sponsrat. Kanske det har med nån uppdatering att göra? (Jag är extremt seg med att uppdatera…)

   1. Hm, kanske det. Det var när jag läste i Bloglovin utan bloggens egen design, när Bloglovin bara läser in inläggets text, som sponsormeddelandet inte syntes. Om man klickar “Visa originalinlägg” så syns det ju bra, precis som när man går in via mobilens webbläsare.
    Såg detta tips på Influencers of Sweden: https://influencersofsweden.se/tech-thursday-sa-kodar-du-ett-sponsormeddelande-med-hjalp-av-css/
    Om man lägger in sponsortexten i själva brödtexten i inlägget så syns det i alla RSS-läsare och liknande.

 2. Hej!
  Blev precis tipsad om din blogg och ramlade direkt över te inlägget 🙂
  Som den teälskande jag är, fann jag direkt intresse att läsa fler inlägg.

 3. Ingen är så jävla bra som du på att paketera reklam så att det ändå ger ett mervärde! Hoppas du får ordentligt betalt. Såklart blev jag sugen och måste testa mynta och nässlor. Jag håller med ang kamomillte – egentligen är det rätt äckligt (tycker jag), men varje gång jag dricker det tänker jag på min barndoms somrar på landet, när vi drack te på kvällarna och spelade kort 🙂

 4. Dessa måste man ju köpa. Jag har just nu Friggs havtorn&mango i min proppfyllda tehylla, hur gott som helst. ?

  Yogi tea har också goda tesorter. Green chai och green tea matcha lemon är jättegoda.

 5. Hej Clara!
  Frågan hör inte till inlägget i sig men tänkte ändå fråga om du inte har lust att skriva ett inlägg om hur du tänker kring ditt eget användande av mobilen/ surfande när du är tillsammans med dina barn, vänner och annat umgänge.
  Vi gör väldigt olika i min umgängeskrets och det pågår ju mycket debatter om detta överallt. Tycker att du resonerar så klokt så det vore intressant att höra dina tankar.
  Tack för den finaste, klokaste, och mest genuina bloggen i Sverige