Sista minutenklappen

r036a3170-700x515

image-1200x1052

Jamen här kommer ett klapptips i sista minuten. Slå till på någon av titlarna från min och Annakarin barnboksserie steg för steg. Baka, Fixa, Odla, Kalas och Laga. Finfina böcker för små odlare, kockar och fixare. Finns hos alla vanliga bokhandlare och på både Adlibris och Bokus. Bokserien har sålts till elva länder och en massa ryssar, amerikaner, polacker och engelsmän kan väl inte ha fel? Ni förstår att detta är något alldeles extra bra. Cirkapris i bokhandeln är mellan 120-149 kronor.  Slut på reklammeddelandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Sista minutenklappen”

  1. Har köpt Baka och Laga till min 8åring i julklapp! Hon vill börja fixa i köket själv, så jag hoppas på en succé! Väntar med spänning på att de ska komma hem så att jag också får bläddra i dem… Ser så fina ut!

  2. Laga ligger i en klapp till 9-åringen. Nu hoppas jag att hon vill laga mat till familjen sen 😉

  3. Hej Clara! Har egentligen inte med detta inlägget att göra, men jag blev nyfiken på hur du bakar bröd. Har du en hushållsassistent eller använder du elvisp med degkrokar, eller knådar för hand?

    1. Jag bakar oftast för hand – men om jag gör större satser använder jag min bakmaskin från Electrolux. Den är toppen =)

  4. Laga ligger redan under granen till sexåringen som har baka sen tidigare! Tack för fina böcker Clara!

  5. Tack för superbra böcker!! Stora tjejen 9år fick Baka för något år sedan och har gjort nästan alla recepten. Lillan på 6år fick Laga nu i jul och har redan lagat två rätter. Båda barnen älskar böckerna och är mycket stolta över att det är deras receptböcker!!