Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer på “Teveserietips”

 1. Hej Clara!
  Tack för SKAM-inlägget, superbra sammanfattat… Kollade din Serietips-inlägg och vill slå ett slag för en serie som jag är helt fast i och som jag inte hört/läst så mycket om är: ”Masters of sex”.
  Den handlar om forskarduon som revolutionerade sexualvetenskapen, se den. Superbra tycker jag iaf!
  Hoppas att det nya året blir precis så som du vill att den ska bli!

 2. Frågade i förra inlägget också, men hur frigör ni tid för serier? Du Clara, som både verkar vara flitig på att jobba och har barn – när tittar du på alla dessa serier?! Är själv barnlös, och tycker knappt att jag har tid med någonting. Antar att ni serietittare är duktiga på att komprimera dygnet på ett effektivt sätt.

  1. Vad gör du på kvällarna då? 🙂 även om man tränar/ lagar mat/ städar mm efter jobbet hinner man ju ett par h serier varje dag, om man nu inte har andra grejer man prioriterar högre, vilket jag givetvis försår att många gör (annat läge med barn såklart)

  1. Om du inte får svar från Clara så kan ju jag passa på att svara åt hon.. 😛
   Clara har ju faktiskt ingen tv, en kollar genom datorn 🙂

  1. Åh, tack! Ska kolla in Fargo. Bloodline påbörjade jag dock utan att komma in i helt. Men jag kanske måste ge den mer än fyra avsnitt?

 3. Jag kollade på top of the lake efter att ha läst ditt tipsinlägg, utan att veta vad den skulle handla om eller utspelade sig. Tyckte att ett ställe såg väldigt bekant ut fast kunde liksom inte riktigt fatta… men efter lite internetsök visade det sig att “Paradise” i serien är inspelat på det som var vår favoritcampingplats i Nya Zealand! Ja och riktigt bra serie var det också, så tack!

  1. Håller helt med, så underbar serie! Älskar alla karaktärer och deras tillkortakommanden.

 4. Tom var ordet! Precis avslutat fjant amerikanska Reign och behöver en ny serie! Vågar knappt yttra att jag ej sett ett enda Gilmore girls avsnitt….? Kanske blir det den eller skam

 5. Kolla in “Outlander” också! Dock ett litet varningens finger för att säsong 1 är betydligt bättre (eller bara hetare) än säsong 2… 😉

 6. Hej Clara
  Såg på din lista att du inte har med en av mina favoriter, Downton Abbey. Tittade klart på alla säsonger på 2 veckor efter jag hade upptäckt den…..Fantastiska karaktärer och livsöden som man bara måste följa…..Och alla serier i slott och herrgårdsmiljö är väl värda att se på……Och kläderna och modet är to die for……

 7. Jag vill också tipsa om This Is Us! Så oerhört bra och helt beroendeframkallande. Vad som till en början mest verkade vara en serie om lite vilsna människor i 30-årsåldern (vilket det i och för sig är) visade sig också ha så många nivåer och ett helt oanat djup. Bland annat med Milo Ventimiglia (Jess i Gilmore Girls) som är strålande bra här. Jag älskar serien och ser fram emot varje nytt avsnitt!

  1. Ja jag har läst så mycket om den här och peppat på den! Men finns den på någon streamingtjänst eller hur ser du?

   1. Jag ser den på fmovies.se, men nu har den ju börjat på TV3 och går att se på viafree.se.