Veckoplaneringen

Ett önskeinlägg som återkommit är att jag ska dela med mig mer av hur mina veckor ser ut, vad jag egentligen gör på jobbet och sådär. Er vilja är min lag så här kommer vecka sju i egen hög person

Måndag: Hemmadag. Jag jobbar med ett reportage som ska lämnas till Amelia Sommar. Sedan blir jag intervjuad för ett hemma hos reportage från vårt hus. Sedan tar jag (via telefon) ett uppstartsmöte för ett teveprogram som jag ska spela in i mars och som jag är jätteglad att få vara med i. Men på lunchen ska jag banne mig åka längdskidor!

Tisdag: Tar med Bertil in till stan och följer honom till doktorn. Lämnar sedan honom hos pappa för att jag ska få lite barnpassning. Därefter följer ett telefonmöte med mina annonssäljare. Vi har säljmöte en gång i veckan och diskuterar offerter som är ute, förfrågningar som kommit in och brainstormar idéer till kommande jobb. Sedan ska jag åka vidare och gå på spraytan inför en vårplåtning där jag behöver se brun ut. Har aldrig gått på salong och fått brun utan sol förut. Känns nästan nervöst – hoppas jag inte kommer därifrån Donaldfärgad?

Onsdag: Åker ner till Borås och Göteborg några dagar för jobb och möten. Så härligt att få bo hos min syster och dessutom träffa mina syskonbarn i flera dagar. På onsdag måste jag också skriva min nästa krönika till Expressen som kommer ut på söndag. Slutligen behöver jag hjälpa till att förbereda plåtningen som ska ske…

Torsdag: …på torsdag i Göteborg. Är så exalterad inför detta att jag nästan ramlar ihop. Vi har satt ihop en fint team med suverän fotograf, stylist och MUA. Så jag behöver inte vara ett dugg orolig. Men lite pirrig är jag i alla fall.

Fredag: På fredagen ska jag putsa det sista på och skicka in min Expressenkrönika. Sedan hantera mailkorgen som jag gissar har hopat sig. Och sedan tar jag tidig fredag och följer med mina systerdöttrar på babysim och simskola.

Lördag: På lördag hoppas jag kunna ta en loppistur med min syster. Till Limmared och Kinna ifall vi hinner åka ända dit. Herrejemima så mycket bra skröfs man kan fynda i Boråstrakten.

Söndag: En lugn dag med syskonbarnen. Lite vila efter veckan. Säkert ligger jag och Anna skavfötter på soffan i flera timmar. Och på måndag reser jag hem igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27 kommentarer på “Veckoplaneringen”

 1. Maffig vecka! Kan du inte göra en guide över bra loppisar i Borås-trakten?? Bor själv i Göteborg och blir ju sugen på en roadtrip nu! 🙂

  1. Åh, ska se om jag kan dokumentera lite. Egentligen är det ju min syster som är experten. Kan i alla fall tipsa om Limmared som ett heldagsutflyktsmål. Finns hur många loppisar och antikaffärer som helst efter samma gata.

  2. Limmared är suveränt och väl värt ett besök. Lite mer inriktning på antikviteter är renodlad loppisar tycker jag dock. Men häftigt att så mycket samlat på ett ställe. Missa inte Återbruket en bit längre bort på gatan som är mer loppis.
   Stor loppis finns i Dalsjöfors på Gärdhem, där finns det mesta! Inkl. hembakt fika :). Sedan finns även Biståndscenter i Borås (tror iaf det ligger kvar) som också har mycket.
   Sedan finns det någon loppis i Frufällan också vill jag minnas.

 2. Åh, största loppisen finns ju i Frufällan! Men där kanske ni redan varit flera gånger eftersom det är så nära? 😛 Hoppas veckan blir bra! 🙂

 3. Låter som en väldigt rolig och omväxlande vecka!
  Hur gör du med själva blogginläggen, har du förberett några eller skriver du de flesta “direkt”?

 4. Åh alltså datorfodralet och laptopväskan! , heter det så? Så snygga! Går de att köpa någonstans? 🙂

 5. Jag var i Limmared i lördags och fyndade, fanns massa fint!
  Har ni varit på La Copita och ätit i Borås? Sanslöst god mat!

 6. Åk till Gärdhem i Dalsjöfors, där hittar man alltid hur mycket som helst till väldigt bra priser!

 7. Ett annat tips är Q4 retro och design i Dalsjöfors. Där säljs ju era fina Yawamaleksaker 🙂