Konventet

Nu måste jag tipsa alla er instagramare, bloggare, youtubare och om The Influencer Convention som äger rum snart i Stockholm. Förra året var jag och Annakarin keynote speakers och även i år kommer jag att prata.

Förra året lärde jag mig så sjukt mycket, knöt massa bra kontakter och fick otroligt mycket inspiration till mina sociala medierkanaler. Tack till Linda som ordnade allt så bra!

Konventet är för alla som betraktar sig som influencers och vill lära sig mer om att ta betalt, lägga upp sitt arbete smartare, paketera sitt varumärke och massa annat matnyttigt.

Jag var så förvånad förra året att det var så otroligt många i publiken – men så få av de stora bloggarna närvarande. Jag tycker att det är synd att man inte prioriterar att vidareutbilda sig och lära nytt. Det är ju en viktig del av alla yrken! Och stagnerar man i arbetet försvinner ju snart lusten att utföra det. När jag såg alla drivna personer i publiken som tänker smart från början, vill lära sig och verkligen utveckla sina socialamedierkanaler  – då tänker jag på hur frånsprungna många av dagens influencers kommer bli i konkurrensen. Idag är folk så mycket proffsigare än vad jag var när jag precis startat och inte kunder någonting.

Jag kommer tala på fredag förmiddag men finnas på plats både fredag och lördag och hoppas få se många andra där! Det ska bli otroligt kul!

Hela programet hittar ni här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Konventet”

  1. Fasen att man är bortrest då… hade varit så himla inspirerande att vara där och lyssna! Hoppas det kommer fler tillfällen!
    kram
    Emma

  2. Helt rätt! Hade helt missat ert förra event och nu kan jag inte komma. Bummer! Önskar man kunde vara med via länk eller något. sjukt intressant och viktigt!
    Står applåd till er som arrangerar detta!

  3. Är orimligt laddad på årets konferens. Hade inte lanserat bloggen än när jag åkte upp förra året så ska bi extra kul att få titulera sig som bloggare på riktigt i år 😀