• Det är roligt att rensa fisk
  • Stuvade makaroner är visst inte längre svinäckligt
  • Filip och Fredrik (som jag avfärdat som trötta mediemän utan att egentligen alls ha koll på dem) är ju inte alls tråkiga utan väldigt roliga. Älskar deras podcast och lyssnar ikapp på gamla avsnitt från 2014
  • Jag kan visst somna fast jag är hungrig. Det är till och med lite skönt
  • Ensam är inte stark
  • Jag har läst alla bloggkommentarer och varenda studie jag kommit över och är inte längre rädd för att ge fluortandkräm för barn till mina barn. (Men du som med anledning av min flourrädsla skickade massa handskrivna brev och kort till min son och sa vilken usel mamma han hade – det är inte din förtjänst att jag ändrar mig. Du förtjänar en påse bajs.)
  • Jag tycker om att sova borta
  • Converse klär jag faktiskt i
  • Amerikanska The Office är inte sämre än den brittiska. Den kanske till och med är bättre. I alla fall säsong 1, 3, 4 och 5.
  • Det vore visst roligt att vara gravid någon gång igen.
  • Spiskummin är inte så dumt i maten