Lördagsbestyr

Denna lördagsmorgon började med att Jakob städade hela huset så att doften av linoljesåpa hängde tung.

Solen sken från blå himmel så efter lunch tog vi en skidutflykt med barnen. Ni som hört min podd (särskilt avsnittet Fiskpinnar i Korvbröd) förstår storheten i detta.

Tricket är att hålla utfärden kort så att ingen hinner tappa humöret.

Kokade varm choklad och bredde några smörgåsar också.

Knepet med en kort tur funkade ganska bra idag. Endast en gång skrek ungarna i högan sky och det var när hela pulkan välte och de hamnade upp och ner i snön.

När vi kom hem drack vi kaffe på punschverandan och hade det trevligt ända tills Folke välte ut en kopp kaffe över sig själv och det blev gråt och skrik och ett fasligt liv.

Jaha, så kan också en lördag förflyta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Lördagsbestyr”

 1. Själv åkte jag till medis.Kollade på allt folk som satt å drack öl på snaps uteveranda. V¨rpremiär sen s¨g jag slutet på tunnelloppet!

 2. Det låter trevligt tycker jag! Jag och min man har varit på dansworkshop. Helt sjukt romantiskt att han gör detta för min skull!

 3. Haha ja usch. Jag älskar mina barn över allt annat på jorden, MEN ibland är det ledsamt när sånt jag gärna vill göra eller dela med dem inte alls går att genomföra… många viljor i en familj!

 4. Tack för att du skriver ärligt! Att det med småbarn är härliga stunder som faktiskt blandas med lite skrik och kaos.

 5. Haha låter som en rätt trevlig lördag iaf. Jag måste passa på att erkänna att jag började läsa din blogg för flera år sedan för att du irriterade mig något enormt. Sedan kunde jag inte sluta, lite tror jag av samma anledning som att folk som ogillade Howard Stern bara inte kunde stänga av radion (om ni inte sett filmen “private parts” kan jag starkt rekommendera den). Men sedan hände något, då och då kom ett inlägg som jag faktiskt höll med om och så började jag tänka att tja hon är kanske inte så dum den där Clara ändå… Sedan lyssnade jag på podden och nu är jag nog helt omvänd. Inte för att jag håller med om allt du skriver och säger men för att du blivit mer mänsklig och jag känner igen en stor del av föräldraslitet. Erika komplemeterar dig dessutom perfekt.
  Så ja, det är väl tur man kan ändra sig :).

 6. Det låter som en relativt mysig lördag! <3
  här säger väderprognosen att det ska bli 19 grader varmt, men det får man la se… ^^

 7. Korta utflykter runt knuten av ens hem och lockelse utav matsäck/fika/fruktstund äro det bästa!

 8. Haha! Gillar att ha fått en liten extra inblick bakom texterna och bilderna i form av podd. Fiskpinnar i korvbröd-avsnittet – två tummar upp! Förstår kanske vad som komma skall i form av småbarnsliv… Ärligt och härligt!

 9. Tack för en fin blogg och många fina tips och uppmuntran!
  Vilken otroligt fin grön tapet som tittar fram bakom den gamla dörren (sista bilden)! Var kommer den ifrån?