Lördagsbestyr

Vaknade förvirrad imorse, efter en natt av konstiga drömmar och obehagskänslor i kroppen. Ändå så glad över att väckas av en lyckligt ovetande tvååring som ville ha hjälp att montera en sköld på sin playmogubbe.

Sådant typiskt lynnigt aprilväder ute! Fint och soligt imorse – men ikväll vräker snön ner utanför fönstret.

Jakob är på yogaworkshop i helgen så jag är själv med barnen. Vi åkte in till stan och barnen fick vara hos sin farmor medan jag hjälpte till att flyttstäda hos min vän Elina. Putsade en himla massa fönster.

Nu har barnen somnat och jag har städat köket och lyssnat på S-Town (har bara hunnit till andra avsnittet av podden men shit så spännande den är!) och nu ska jag ta och göra upp en eld och sedan gå och sova. Förhoppningsvis lite lugnare i natt.

Ta hand om er allihopa! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Lördagsbestyr”

 1. Hej Clara! Skönt att du fick ett fint uppvaknande efter oroliga drömmar. Jag undrar vem det var som brukade rita fina porträtt av dig förut? Jag tror att hon hette Anna i förnamn. Hur kommer jag i kontakt med henne?

 2. Ja vilken konstig känsla det var att vakna med vetskapen om det fruktansvärda som hände igår!

  Därför är det extra välbehövligt och betryggande att läsa dina lugnande inlägg om vardagen och livet som pågår.

  Tack!

 3. Vilka stämningsfulla och mysiga bilder! Har också börjat lyssna en hel del på poddar den sista tiden. Förutom din underbara pod (som verkligen är underbar) är ‘Björn & Navids’ pod väldigt bra, tips!

 4. Denna helg har varit långt ifrån bra… man får inte glömma, men samtidigt måste man gå vidare. <3
  älskar din radio förresten!
  kram
  Emma