Omklädning

En av mina käraste möbler är denna blå fåtölj från mormor och morfar. När jag var liten var den blommig men mamma klädde senare om den i ljusblått lintyg. Men nu har tyget blivit så slitet att det gått hål på och ett av barnen har hällt ut en tekopp på den – så nu behöver den kläs om. Men jag vill inte ge mig på det själv utan tänkte leja bort arbetet. Frågan är bara om någon av er som läser kan rekommendera en bra möbeltapetserare i Umeåområdet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Omklädning”

 1. Öst på stan hittar du Gammalt som nytt. Micke som är tapetserare är jätteduktig och noggrann, har nyss anlitat honom.

 2. Japp, det kan jag. Kroknålen i hörnefors. Lena Jonsson heter hon och har drygt 30 års erfarenhet. En kvinna som som driver på i den branschen.

 3. Jag har klätt om tre gamla Dux-fåtöljer hos Kroknålen. Hon använder beprövade metoder och material. Inget skumgummi.. De blev jättefina. Men hon har fullt upp, så beväpna dig med tålamod. Men det är väl värt väntan.

 4. Hejhej.
  Linda i Gubböle/Umeå klädde om min fåtölj, fotpall och soffa. Bra och mycket prisvärd.
  Säg till om du är intresserad så kopplar jag ihop er. Finns på instagram: @krollmobeltapetsering
  Annakarin

 5. Det finns en jättebra tapetserare i Hällnäs- Anders Åström som jag kan rekommendera