• Inlägget är ett annonssamarbete med Fiskars •

Enklare, smartare trädgårdsskötsel

Det har varit en särdeles seg vår i år men desto mer efterlängtad. Och äntligen har nu snön smält undan och jag har plockat fram utemöblerna och rengjort blomkrukorna.

Vi har ju en stor tomt med många olika planteringar som ska vattnas och därför kändes det kul att få möjlighet att testa den prisbelönta nyheten Fiskars Waterwheel. Det är en slangvinda designad för att ligga horisontellt på marken och den kan alltså inte tippa omkull eller trassla ihop sig. Väldigt skönt då jag annars brukar gå och muttra över trasslet som bildas.

Men det smartaste av allt tycker jag nästan att förvaringen i slangvindan är. När man lyfter på luckan finns en krankoppling, strålpistol och ett smidigt stöd för munstycket. Jag som har en förmåga att förlägga saker i trädgården tycker att det känns toppen att ha allt samlat på ett ställe!

Waterwheel kommer i tre stycken storlekar – till vårt tomt behövs den största modellen. För att ta redan på vilken storlek du behöver kan du använda dig av Fiskars Mätverktyg. Där mäter du enkelt upp tomten genom en kartfunktion – enbart genom att skriva in din adress.

Igår kväll när luften var ljummen och solen aldrig gick ner var jag ute och vårstökade, tvättade och vattnade mina planteringar. Den första riktiga trädgårdsdagen för säsongen. Barnen fick prova att vattna också och sedan tjatades det om att bada i vattenspridare. Det gjorde vi ofta som små så det ska barnen såklart få testa. Bara det blir liiite varmare ute.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Enklare, smartare trädgårdsskötsel”

  1. Ser härligt ut! Lyllo er som får använda slang över huvud taget! Här på Gotland är det ju bevattningsförbud från den 1 april i år… Så himla trist och jobbigt att behöva gå med kanna, det förslår ju ingenting! Hoppas på en regnig sommar faktiskt!

    Kram och ha en fin lördag! (nyss hemkommen från morgonpromenaden med er podd i lurarna!)
    Gunilla

  2. Så härligt med vår och värme ♥ Äntligen känns det mysigt att greja i trädgården igen! Vi pysslade också lite ute igår, men med vårt växthus. Längtar tills nästa år när vi förhoppningsvis börjar bli klara med renoveringen och kan börja odla på allvar. Ha en fin lördag! Kram