Mellan hägg och syren

Livet! Det känns som att livet återvänt! Jag vill vara ute, arbeta och njuta. Och har sådan energi som jag inte minns när jag hade senast. Nu längtar jag bara till semestern så att jag kan få ägna mig helhjärtat åt mitt hus och alla projekt. Måla färdigt verandan, anlägga fler rabatter, tjära trappen, fixa sandlådan till barnen…så många roliga projekt!

Mina pelargoner har fått flytta ut och trivs som bara den på trappen.

Helst av allt vill jag råna en bank så att jag får obegränsat med slantar att köpa träd, plantor och trädgårdsgrejer för. Är så roligt att inreda ute.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Mellan hägg och syren”

  1. Har du inte svårt att ta semester? När jag bara drev eget och inte hade anställning hade jag suuupersvårt att ta ledigt när det fanns kunder som ville låta mig fakturera…

  2. Ja, det vore kul läsning för oss att få följa när du planerar ett bankrån.
    Kan nästan nu höra dina argument om den lilla människan vs storbankerna, och att pengarna gör bättre världsnytta i en trädgård än i valutakarusellen.
    Kör på den idéen!

  3. Glasverandan blev verkligen fantastisk fin, som ett smycke på ert hus! Förstår dina trädgårdsdrömmar, vill inget än att spendera långa dagar ute i trädgården:)

  4. Va rädd om din energi så att den räcker till livets alla härligheter. Se till att fylla på i samma takt som du använder din livsglädje. Kram och må gott. Du ger mig inspiration till att orka och våga Tack!

  5. Precis så känner jag också nu. Var så dödens trött och ur balans sista jobbveckorna. Nu börjar mitt åtta veckor långa sommarlov, jag flyttar ut på landet och får äntligen fixa med min trädgård, cykla på grusvägar, bada i havet, läsa böcker, vila, lära mig slå med lie och ta sovmorgon varje dag. Vara i mitt eget flow liksom. Energin återvänder!