Regntung bakdag

Idag har regnet hängt tungt i luften och termometern visat tolv grader. Men det har inte bekommit mig för jag har bara varit inne. Förutom en kortare skogspromenad med Melker har detta varit en bakdag. På sommarlovet vill jag fylla frysen med bullar och kakor för alla oväntade och väntade besök och alla fikastunder i trädgården. Och ruggiga dagar passar jag på att vara inne och baka och lyssna på Sommar i P1.

Bertil har haft sin nya grannkompis på besök hela eftermiddagen. Jag är så glad att min bästis lillasyster Stina med familj flyttar in några hus längre bort på vår grusväg.

Det blev butterbullar, mandelbullar med fikonmarmelad och så lite matbröd bakat idag.

Vi hade massa rester från midsommarafton så vi bjöd in våra nya grannar på middag. Och när barnen somnade vid åtta kröp jag i säng med senaste säsongen av House of Cards. Den verkar lovande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Regntung bakdag”

  1. De dagar det nästan är omöjligt att vara ute är ofta sköna tycker jag, då en kan ägna sig åt sina favoritsysslor inomhus istället. En balans mellan ute och inne är skönt.