En skeptisk sommar

Sommaren 2017. Då man stod med armarna i kors, kisig blick, dubbla tjocktröjor och kände sig skeptisk. Sista dagarna har det varit mellan nio och fjorton grader och av de tänkta stranddagarna blev det inte mycket av. Istället roar vi oss med diverse utflykter. En dag åkte vi till Mickelbo gård några mil härifrån. För att hälsa på djuren och käka glass.

Min systerdotter blev tjenis med en gris.

Jag blev förälskad i de nyfriserade alpackorna med sina underbett och lustiga frisyrer.

Folke gjorde premiär i hästsadeln och blev runtledd på en äng av en ponny lika bred som lång.

Jamen här ser ni ju! Skeptiska, frusna, med armarna i kors. Men ändå rätt nöjda över att ha kommit från hemmet en stund och fått lite nöjdare barn som en bonus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “En skeptisk sommar”

 1. På sista bilden ser du ut som en riktig mamma-klyscha. Vet inte varför, men på ungefär alla foton från min barndom ser min mamma ut så där… Men fin, att det finns möjligheter till utflykt. Vad gjorde du med första bilden, att det ser ut som gamla foton? Någon specialbehandling? Kram

  1. Haha, åh håller också med! Ser bara min mamma i den bilden. Jag använder ett filter i photoshop som ändrar ljuset på dessa bilder =)

 2. Det är lite trist med såna somrar. Vi har fått lite varmare (20 grader) och sol så det har blivit lite strandhäng trots allt.

 3. Hej!
  Det slog mig en sak igår när jag var inne på din blogg, och det är vilken hög kvalité den håller jämfört med andra bloggar! Både bild- och textmässigt. Allt känns genomtänkt, utan att bli säljigt/reklamigt. Det märks verkligen hur mycket tid du lägger ner på bloggen! Och så skriver du väldigt väldigt bra också! Många sommarkramar från en läsare som verkligen uppskattar din blogg!

  1. Jag håller med! Har också tänkt på det den senaste tiden. Det är alltid så kul att gå in på bloggen och läsa alla fina inlägg och titta på bilderna. Så proffsigt och seriöst fast ändå lättsamt och roligt. Konstig beskrivning men så får det va 🙂 Ha en fortsatt bra (och förhoppningsvis mindre skeptisk) sommar!

   1. TACK Hanna och Anja! Finaste berömmet man kan få – gud så glad jag blir! Varm ända in i hjärteroten. Kram

 4. Vilken fin bild på er! Sällan vi fått se det 🙂
  önskeinlägg: så skapar du barnrummet med rätta lantliga/gammaldagsa känslan. Om du inte redan gjort det!

 5. Vad roligt att du visar hemester-tips här i Västerbotten! Mickelsbo gård ligger på min lista, har inte tagit mig dit än bara.

 6. Haha vilket skönt inlägg! Blev på gott humör av biden på alpackorna och ditt roliga konstaterande om den tämligen runda ponnyn.

  Verkar som att ni hade en fin liten utflykt, trots (eller kanske tack vare?) Sveriges oberäkneliga sommarväder.

 7. Alpackor verkar vara ljuvliga djur! Träffade ett gäng hos en bekant förra veckan, finns på bloggen ? Jag förstår att kylan känns trist, vi har haft kalla kvällar och nätter men somriga dagar med sol och bad. Lyllos oss.