Arbetskväll

Fy vad jag är less på att måla nu. Tycker aldrig att det tar slut. Verandan behövde ett fjärde lager rosa färg och fortfarande är det diverse prång, hörn och lister som inte fått rätt färg. Men ganska skönt att stå ute på kvällen och lyssna på podcasts och bara försjunka i det jag har i lurarna.

Rabatten börjar verkligen prunka nu! Kanske är det alla tömda kisspottor från minstingen som gör tricket?

Längtar tills vi får ordning på putsen och fasadfärgen nästa sommar. Då kommer huset äntligen ha fått en värdig kostym. Som ni ser är det inte alla fönster som hunnit renoveras heller. Vi tar det steg för steg. Ingen idé att jäkta.

Någon klok i bloggens kommentarsfält sa att knepet med husrenovering är att aldrig skriva upp vad man har kvar – bara vad man hunnit med att göra! Ligger verkligen någonting i det tycker jag. Glömmer så fort allt vi hunnit med när jag fokuserar på det som är kvar att fixa.

Ps. Ser ni Melker i fönstret förresten? Sådär står han och håller koll på dagarna. Ungefär som bio för honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Arbetskväll”

 1. Hej! Jag vill bara tacka för din blogg. Jag har ingen möjlighet att leva som du, längtar ofta ut till landet och naturen, men är inte där nu.
  Din blogg ger mej som ett litet fönster ut till ett annat sätt att leva.
  Det är uppiggande och kostnadsfritt.
  Tack för att du delar med dej av bilder och ord. Ester

 2. Hej!

  Måste få fråga om ni satt frigolit på insidan av cortenstålet? Vi hade utan i år och då frös alla närmaste plantor…?

  1. Nej det har vi inte gjort och ingenting har frusit. Var i landet bor du? Här har vi ju mycket snö så det isolerar ganska bra på vintern. Men jag kan tänka mig att det blir värre längre söderut

 3. Åh tack, precis det jag behövde höra!!! Håller på med fönstren och fasaden på vårt 30-tals hus och är så less nu! Dessutom går det sååååå långsamt… och det är så många förster kvar.
  Lättare att tänka på allt vi hunnit med under sommaren! Ska starta en feel good-bok och skriva ner allt vi har gjort på huset. Då kommer det nog kännas mycket bättre.
  Kram Clara och tack för att du lyser upp vardagen med din blogg och kan vara en så fin kompis fast du inte vet vem jag är :-).

  1. Tack själv <3 och lycka till med fasad och fönsterrenoveringen av huset. Snart, snart är ni i mål även med det

 4. Hej! Tänker att blir inte alla rabatter förstörda när huset ska putsas om. Det är intäckning och ställningar å allt som till..

  1. Nejdå det är ingen fara. Vi hade ställningar runt hela huset när vi bytte tak förra året och det gick hur smidigt som helst