Redaktionsmöte i paradiset

I torsdags hade jag och Erica en slags kickoff för hösten i hennes stuga. Redaktionsmöte för podd och blogg och så arbetade vi tillsammans på boken. Men först tog vi ett morgondopp i Ericas spegelblanka sjö.

De där första arbetsdagarna när solen skiner och det ännu är varmt är så härliga. Inget känns omöjligt och man vill ta över världen. Typ.

Som vanligt hos Erica blir det väldigt god mat!

Efter lunchen la vi ut alla manusbitar i en följd och planerade för de olika kapitlen. Sedan skypemöte med vår förläggare. Det känns att boken varje dag blir lite mer klar.

När mötet var avslutat gick jag ut på altanen igen och vi snackade poddplanering och njöt utsikten. Vackert så man smäller av.

Sedan stoppade Erica om mig med täcke i solstolen. Sedan läste jag alla färdiga kapitel i ett enda svep och funderade på förändringar och förbättringar.

Under tiden kirrade Erica pizza. Sedan satt vi uppe och surrade till ett på natten innan vi kröp till sängs. Dagen därpå väntade ännu mer jobb och såklart lyssnande på Annakarins sommarprat. Vilket föranledde väldigt mycket snytande och snörvlande från mitt håll.

Idag har jag varit i stan med Bertil och köpt en helt ny höstgarderob till skolstarten. Tänk att han börjar i förskoleklass! Efter en lyckad tur på Lindex (som ofta har fina barnkläder) gick vi på kafé och åt grodbakelse och sedan på biblioteket och kvinnohistoriskt museum.

Middage åt jag och Jakob på tu man hand. Regnruskigt och kallt ute. Tända ljus och mys inne. En bra lördag helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Redaktionsmöte i paradiset”

  1. Jag såg dig på Lindex och ville inte störa med ett hej. Funderade istället över att det måste vara en välsignelse att ha en så lugn och fin unge som Bertil när man är stans kändis. När min treåring bryter ihop offentligt så slipper jag iallafall bli igenkänd.

  2. Hej du där UnderbaraClara,
    Må du inte misstolka min fråga men jag är nyfiken på varför man väljer att egentligen blogga? Svaren till frågan är självklart olika men jag är såååå nyfiken på vad du har att säga där. Utöver det måste jag säga att jag vaknar upp till din blogg och somnar till den. SÅ fantastiskt är den!

    1. Tack =) Vad roligt!! För mig handlar det nog om att jag alltid dokumenterat mitt liv. Skrivit dagbok sedan jag lärde mig skriva och fotat och klistrat in i album. Bloggen är allt det där gånger tusen eftersom jag också får respons av alla fantastiska läsare! KRAM

  3. Vi hade också blogg- och poddplanering i veckan, jag och min poddkollega. Tänk vad fantastiskt det är att ha en sådan sysselsättning (för mig visserligen som hobbyjobb men för henne jobbjobb) som ger så mycket energi så man fortsätter snacka som viktigheter till 1-snåret och sedan tar vid morgonen därpå.
    Kärleken till bloggande (och poddande) kan nog vara svår för många att förstå… apropå Mirjetas fråga ovan. Jag tröttnar verkligen aldrig, det är min roligaste hobby och min terapi på samma gång!