Jag vaknade tidigt imorse – jetlaggad vĂ€ckte min kropp mig redan vid fem första gĂ„ngen. Vid halv sju steg jag och Anna upp och sedan snörade vi pĂ„ oss vĂ„ra gympaskor och gick och köpte frukost. Den Ă„t vi sĂ„klart i Central Park. Jag har bara varit i NY knappt ett dygn men kĂ€nner redan att jag Ă€lskar den hĂ€r staden. Den Ă€r allt jag drömt om – fast mycket mer!

Stor kopp blaskigt kaffe, bagels och chokladmunkar pÄ en parkbÀnk i solen. Mums sÄ gott till frukost!

Jag kollade in nannys som var ute och rastade smĂ„barn – och smĂ„pratade med amerikanska tweenisar som rastade hundar.

Sedan stövlade vi vidare till The Metropolitan museum.

DÀr Anna skulle se en utstÀllning med den Japanska designern Rei Kawakubo som stÄr bakom klÀdmÀrket Comme des Garcons.

Fantastisk utstÀllning!

Anna var helt lyrisk och ville aldrig gÄ dÀrifrÄn medan jag sjÀlv nöjde mig med att titta i en halvtimme. För att sedan utforska resten av utstÀllningarna. Jag blev mest uppslukad av mumierna och mÄlningarna av Monet och Pissaro. Gick runt i timmar och glodde.

Tillslut fick vi akut blodsockerfall och var tvungna att ta en lunch pÄ takterassen.

Hejhej alla husen!

Vi fortsatte sedan vidare och utrÀttade Àrenden. Men jag tog mig tid för pose vid sjö. SÄdÀr som man gör.

Hips vips blev det kvÀll och Anna posade i gatukorsning.

Fin <3

Jag Àr förresten sÄ glad för mina nya sneakers som jag skaffade pÄ & Other Stories innan jag Äkte. Perfekta retrokÀnslan!

Vi Ät svingod middag pÄ en japansk restaurang.

ProppmĂ€tta traskade vi hem i skymningen med en stor kasse mat frĂ„n Whole Foods. NĂ€r jag kikade pĂ„ stegmĂ€taren visade den 28 000 steg. Inte underligt att jag kĂ€nde mig trött i benen. Imorgon blir det nya tag. Anna ska pĂ„ möten pĂ„ Parsons och FIT – sjĂ€lv ska jag göra nĂ„gra viktiga inköp!