Rosa dagens

Alltså det här var den vimsigaste dagen på länge. Jag tror inte jag lyckades göra en enda sak i rätt ordning på morgonen och det slutade med att jag kom 90 minuter sent. Blir så trött på mig själv. Men jag hann sminka mig fint i alla fall (gäller ju att ha prioriteringarna i ordning)  innan allt brakade åt helvete och jag lyckades tappa bort min plånbok.

Jag och Erica har idag jobbat med lite allt möjligt inför hösten. Bland annat november månads bloggtema som kräver en hel del förberedelser. Sedan hade vi ett första möte med vår redaktör och diskuterade vår nya bok. Det känns skönt i magen att ha det det mötet gjort och veta att vi är på rätt väg.

Är förresten så himla nöjd med mitt hår. Känner mig så höstfräsch i kort – och det är ju så otroligt lättskött. Idag hade jag på mig lårkort hundtandsmönstrad kjol och stickad tröja från H&M. I favoritfärgen rosa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Rosa dagens”

  1. Skitsnygg stil! O vass som vanligt i pennan 😉 alltid roligt att läsa dig. Tack så mycket!

  2. Clara, vilken pingla du är! Vacker som en dag i din nya snygga frisyr och gud vad bra du passar i rosa! 🙂

  3. Snygg snygg snygg SNYGG! Otroligt fin frisyr och färg på tröjan! ??? Kvinnlig så det förslår ?

  4. Himla fin tröja! Den bryter av mot allt höstigt.
    Hur gör du när du ska böja dig med den korta kjolen? Jag hade en klänning för ett tag sen som var samma längd som åkte upp och visade hela vackra rumpan (som var knallorange tack vare leggings).

  5. Ser att fler har skrivit det, men så fruktansvärt snygg du ser ut i din nya frisyr! Du var naturligtvis jättefin innan också, men nu ser du ut som, jag vet inte riktigt hur jag skall beskriva det, en rå-cool, vuxen älva kanske?

  6. Usch, har haft samma vims några dagar – hemskt. Tappat min mobil i skogen när jag letade svamp, fick leta som en galning och den kom faktiskt tillrätta.. Brände idag sönder en mixer som jag fått i present av min man för en månad sedan idag, genom att sätta på fel platta. Som det stank bränd plast och gummi! Så hemskt. Glömt grejer, fått gå tillbaka till bilen eller gå in igen från bilen tio gånger. På detta har jag en värkande hälsporre och har dessutom fått ett ledsamt jobbesked.
    Suck, ibland är det bara så avigt! Ska försöka vara snäll mot mig ändå. Hoppas du kan det också. Kram och tack för din fina och otroligt genomarbetade blogg!