Alltså det här var den vimsigaste dagen på länge. Jag tror inte jag lyckades göra en enda sak i rätt ordning på morgonen och det slutade med att jag kom 90 minuter sent. Blir så trött på mig själv. Men jag hann sminka mig fint i alla fall (gäller ju att ha prioriteringarna i ordning)  innan allt brakade åt helvete och jag lyckades tappa bort min plånbok.

Jag och Erica har idag jobbat med lite allt möjligt inför hösten. Bland annat november månads bloggtema som kräver en hel del förberedelser. Sedan hade vi ett första möte med vår redaktör och diskuterade vår nya bok. Det känns skönt i magen att ha det det mötet gjort och veta att vi är på rätt väg.

Är förresten så himla nöjd med mitt hår. Känner mig så höstfräsch i kort – och det är ju så otroligt lättskött. Idag hade jag på mig lårkort hundtandsmönstrad kjol och stickad tröja från H&M. I favoritfärgen rosa.