Tips till dig som firar halloween i helgen

Godisklubbor med piprensare och plastögon, formade så att de ser ut som spindlar till halloween.

När kommer årets poddavsnitt om halloween? Har fått frågan från uppmärksamma poddlyssnare som ska fira halloween nu i helgen och förväntade sig ett avsnitt om det i veckan. I år satsade jag och Erica på att göra ett specialavsnitt om döden istället. Vi har fått många känslosamma och varma kommentarer om det – tusen tack!

Men för dig som vill komma i halloweenstämning kan jag rekommendera vårt tidigare avsnitt där jag och barnen förvandlar korvar till blodiga fingrar i stekpannan. Monstergott! Tryck på play så får du höra hur vi firar spökhelgen här hemma hos mig.

Det här är en repris från 2016 då BLOK, Bloggläsarombudskvinnan fortfarande fanns med i podden – vilken häxa!

Här finns dessutom receptet på min godaste pumpapaj och vill du göra godispyssel med barn så kolla in godisspindlarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “Tips till dig som firar halloween i helgen”

  1. Jag kommer precis som du bli en pojkmamma snart. Har du några tankar om #metoo och gymnasieskolan i Umeå? Vad kan man som pojkmamma och pojkpappa göra?

  2. Å,vill så gärna se pysslena från ditt gamla inlägg,som du länkat till.(topzskelettet låter awesome!) men när jag klickar mig dit,syns inga bilder?

  3. Tyckte verkligen om ert avsnitt om döden, så mycket bättre än halloween-grejs. Döden är min grej, jobbar i vården och jag älskar den palliativa vården, att ge lindring och tröst när slutet närmar sig. Att göra i ordning den avlidne är inte lika kul pga övertygelse om att den kan vakna till och vilja äta upp mig, varför jag håller mig nertill på patienten och inte rakar skägget eller borstar tänder om jag kan slippa. Sen när allt är tvättat, påklätt och pyntat då är en tillfreds 🙂

    Är innerligt trött på Halloween, inget som hör hemma i vår kultur (surtanten gör entré) och folk vet inte ens vilket datum det är. Jag skulle kunna gå några nivåer upp i acceptans om de i alla fall kunde fira på rätt datum. Å andra sidan har folk börjat glömma när det är dags att påska också, kan dyka upp påskkärringar långfredag (försöker kväva den irriterade uppgivna sucken över samhällets förfall)