En bättre Fars dagspresent kan man inte få

För precis ett år sedan besökte jag Malawi som upplever en svår matkris där stora delar av befolkningen saknar mat för dagen. Minns ni treårige Malekano som jag träffade? Pojken som hade så svår undernäring att han ännu inte lärt sig gå.

Nu har jag fått rapporter från Malawi och kan berätta att Malekano mår bättre tack vare näringsprogrammet han deltagit i. Han har dragit iväg ordentligt på längden som ni kan ana på den nytagna bilden. Allt det här är tack vare att UNICEF finns på plats och hjälper till – och att ni varit med och bidragit ekonomiskt. 

UNICEF är min ideella partner på bloggen – och jag är stolt världsförälder och månadsgivare till dem. Det tycker jag att du också ska bli! Nu inför farsdag får både min pappa och Jakob en gåva till UNICEF ifrån mig. Ge en sådan fars dag present du också och hjälp barn som Malekano till en ljusare framtid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer på “En bättre Fars dagspresent kan man inte få”

  1. Hej! Tack för påminnelsen om den här typen av perfekta gåvor till någon som redan har allt. Jag köpte direkt till min sambo och till min pappa på farsdag. Det blev mycket uppskattat! Tack för all inspiration! /Trogen bloggläsare sedan många år.