En dag i Sierra Nevada

Igår var Jakob ledig så då tog vi en riktig utflyktsdag. Packade in hela familjen i bilen och körde upp till Sierra Nevada. Men först fick Jakob dokumentera en dagens outfit på mig.

Jag packade ner min kamera för att ta med den och fota från de tretusen meter höga bergen – och ifrån gamla stadsdelen i Granada.

Tror ni att jag kom ihåg att fota en enda gång? Nixpix. Kameran förblev i väskan medan jag njöt av dagen och barnen och utsikten. Ibland är det ett hälsotecken också – att inte vara så bloggstörd i huvudet att man måste fota prick allt. Jag fick i alla fall barnen fångade på bild med stolt snart sjuårig pojke som tappat sin andra framtand. Ändå bästa motivet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “En dag i Sierra Nevada”

 1. Vilken fin bild på dig och barnen! Kul att se dem. Bergen ser ju likadana ut en annan gång, men det gör inte barnen! Vad lång Bertil måste vara, min dotter är ungefär lika gammal och når inte lika långt på mig och jag är rätt mycket kortare än du är. 🙂

 2. Men herregud. Bertil är lika stor som mina elever med andra ord? Tiden går alldeles för fort! Jag hinner inte med!

 3. Så himla fin bild på dig och barnen!
  Åh se fram emot att gå in och läsa din blogg nu när jultiden närmar sig, låter kanske konstigt, men jag går alltid in här när jag känner mig ledsen, man blir på något sätt lugnare av att läsa din blogg, och extra bra blir det med alla julrecept och pysselinspo.

  Kram!

 4. Men va!!! Sju år redan!? Känns som om det var igår du meddelade att du var gravid för första gången. Jösses vad tiden går fort! <3

 5. Alltså Clara, så vacker du är klänningen! På Provrummets hemsida är färgåtergivning på Miss Claritys klänningar något dova och därmed missvisande, enligt mitt tycke. Har en Kerstin-klänning från tidigare kollektion och i verkligheten är den så mycket finare än på Provrummets hemsida, färgerna är klarare och lyser verkligen. Minns att jag bytte om direkt i bilen, när jag hämtade ut paketet, så exalterad var jag 🙂
  När jag såg detta inlägg, haffade jag en Astrid klänning i blått, hade aldrig fastnat för klänningen annars. Ser fram emot att se den irl!