Nu kommer jag hem

Nu kommer jag hem
jag har sökt överallt
Som man lyser upp rymden
som man draggar en sjö
Jag har sökt dig långt borta
bortom bergen med snö 

Åh jag har sådan hemlängtan att det inte är klokt. Jag är så glad att jag i vilken sekund som helst är hemma, ställer in mina väskor och startar världens största brasa i spisen. Sedan fram med julpyntet och göra mysig decemberstämning över en natt. På fredag har jag bestämt att jag ska baka lussekatter och något annat juligt gott för till första advent har jag gäster. Nu går startskottet för juliga bloggen. PANG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Nu kommer jag hem”

 1. Dikten, skrev du den? Eller vem har skrivit den och finns det mer?
  Så fint hur som helst.

  Välkommen hem!

  1. Tack =) Ja, det är en fantastisk låt av Tomas Andersson Wij som heter just Nu kommer jag hem

   1. borde du inte skriva det i inlägget? Så man inte tror att du skrivit det själv? För det trodde jag först, sen tänkte jag nääää? och googlade 🙂

 2. Hej! Vill tala om att jag är väldigt imponerad av dig och dina åsikter. Så klok! Jag är mycket äldre än du och du får mig ibland att tänka nytt.
  Caijsa 69.

 3. Kan du inte skaffa en gilla-knapp till inläggen? För det här inlägget är ett stort GILLA! 🙂

 4. Clara, jag vill bara säga att besöka din blogg är som att bädda ner sig i något varmt och mysigt. Tack för den härliga känslan <3

 5. Jag måste skriva en kommentar till dig. Du är lite mitt ankare i en rörig värld. När jag känner mig stressad och tycker att allt i världen går för fort och ibland fel. Då kommer jag in här på din blogg och grundar mig i det som är viktigt i livet. Och det ger mig lugn och hopp om framtiden. Nu låter det som att jag är alldeles nedstämd, men det är i stunder, inte hela tiden, som jag känner så. Jag får känslan av att här är det på riktigt, med eftertanke. Här hittar jag lugn, inspiration och hopp. Stort tack för det fina du! Ser så fram emot den juliga tiden. Både här på bloggen och i verkligen. God speed på hemresan.

  1. Så fint att höra Gunilla. Det är en ära att få vara ditt ankare <3 skickar en stor kram! tack för att du skrev

 6. Ser fram emot julbloggande!!

  Clara jag har nyligen gått en alfakurs i kyrkan och är så nyfiken på ditt “kristnande” och hur du tänker kring tron och hur den “verkar” i din vardag (typ hur du utövar). Skulle gärna höra ett poddavsnitt om det någon gång! Stor kram

 7. Clara tack för en underbar blogg! Har precis, så sent som 2017, hittat till bloggvärlden. Fått tips och läst en massa olika bara för att finna inspiration och en paus. Måste berätta att din blogg, trots att jag lever ett annat liv, resonerar bäst med mig. Svår sjukdom har ställt mina val på sin spets, en möjlighet att välja nytt. Tack snälla för inspiration till ett enklare liv ??

 8. Hemlängtan, samma här. Har två dagar kvar efter fem (härliga) veckor i Australien med familjen. Men oj vad jag längtar efter att pynta, baka, dricka te i min soffa och bara vara just hemma!

 9. Välkommen hem! Om du gillar Tomas Andersson Wij är ett tips att se ”Så mycket bättre” där han deltar.