Julafton utan bildbevis

Hoppas ni haft en fin julafton allesammans! I år firade vi med Jakobs släkt i hans mormors by så vi åkte dit dagen före julafton. Så härligt att vara tillsammans – vi blir femton stycken när alla är samlade. Jag tycker visserligen om att själv ordna jul – men ibland är det också skönt att resa bort och slippa alla förberedelser.

Tänk att jag inte tog en enda bild på julafton! (Förutom denna selfie tagen med mobiltelefon alltså). Tog inte ens fram kameran. Hade en tanke om att fota barnen i sina julfina kläder framför granen – men den ena ville hellre ha på sig mjukiskläder och en röd scarf runt huvudet och den andra bröt ihop för att jag inte tagit med någon finklänning utan bara skjorta (fail!) så han hade långkalsonger på sig. Jaja. Det blev inga fina bilder men en minnesvärd jul ändå.

Nu har Jakob åkt hem för att jobba lite men jag och barnen är kvar några dagar till. Vi spelar spel, åker pulka och jag äter ungefär ett dussin småkakor till frukost, mellanmål och kvällsfika varje dag. Mycket trevligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Julafton utan bildbevis”

 1. Och jag som hade med mig kamera för några dagar sedan och klickade allt jag hade för det var så kul – men minneskortet var ett minne blott! Jag surade en kort stund för att kameran inte varnade tydligare och kom sedan överens med mig själv att det var ju rätt kul att ta bilderna utan att sen “äga” dem 🙂

  God fortsättning!
  Emilia

 2. Va!? Har du slutat med folkdräkten på julafton? Den är du iaf jättefin i och nu också så klart.

  1. Tack =) gjorde ett undantag i år. Det är så varmt i Jakobs mormors hus med alla människor överallt så jag valde en svalare klänning för att mäkta med temperaturerna

 3. Igenkänning hahaha
  Min 3-åring total vägrade byxor så han körde på skjorta och stumpbyxor 🙂 Är det kalas, ska man väl ha kalasbyxor liksom! Dottern sov igenom sin första jul så det blev inga bilder på henne heller 🙁