• innehåller reklam för yawama of sweden •

Säg hej till mej

På onsdag är jag på plats på Formex från morgon till kväll med min syster Anna och Nicola som vi driver Yawama of Sweden tillsammans med. I monter C23:40 lanserar vi en ny kollektion virkade gosedjur. Vi satsar stort på att nå ut till fler återförsäljare runtom i landet. Om du är bloggläsare, press eller inköpare och befinner dig på mässan – kom förbi och säg hej vettja!

Om ni visste vad vi kämpat med Yawama under åren. Att starta en produktion i ett land som Zambia är inte det lättaste. Att utbilda kvinnorna. Att arbeta upp en infrastruktur kring hur garnet ska levereras till producenterna som bor långt ute på landsbygden.  Och sedan hämta igen de färdiga djuren och  kvalitetskontrollera så att de är finast möjliga och håller högsta säkerhet. Det är inte det småpotatis. Men vi gör det för att vi vet att när man hjälper en man så hjälper man en man. Men när man hjälper en kvinna så hjälper man en hel familj. Och Yawama är hjälp till självhjälp – “Empowering Women” är ju vår slogan.

Som sagt – kom och hälsa på i monter C23:40 på Formex på onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Säg hej till mej”

  1. Hej! Jag är en ny bloggläsare, som hittade hit via ett teportage i en juktidning. Jag tyckte att du verkade ha en så härlig stil i hemmet, så jag blev nyfiken och besökte din blogg. Inte blev jag besviken! Vilken fantastisk blogg! Så mycket inspiration, både när det gäller hem och inredning, recept, böcker och mycket mer. Men framförallt fastnar jag för hur läsvänlig den är! Lättnavigerad, tydlig, välformulerad och så uppskattar jag verkligen sättet som du har lagt in sponsrade inlägg. De är tydligt markerade, ingen jobbig “pop-up” som förstör när man försöker scrolla vidare för att läsa. Dessutom känns de ju som dina “vanliga” (med risk för dålig formulering, hoppas att du förstår hur jag menar) inlägg, så de blir lika roliga läsupplevelser som allt annat. Det känns verkligen som om jag har en lång, härlig tidning att bläddra igenom nu när jag ska läsa mig igenom bloggarkivet! 🙂

    En nybörjar-fråga; vad betyder “pingback”, som står vid vissa kommentarer? Är det att någon har hittat till din blogg via en annan plattform, och valt att kommentera när de kom till din blogg?

    Tack för fina läs- och poddupplevelser! 🙂

  2. Älskar era gosedjur och de faktum att de gör gott för så många människor! Heja er!!

  3. Hur lång tid tar det att virka ett djur? Och vad kostar djuret? Jag tänker lite på om det går att få en tillräckligt hög lön för att virka. Ni gör säkert ett jättebra och genomtänkt jobb, men jag vill gärna veta. Jag brukar ofta reagera på just virkade saker eftersom jag har fått lära mig att virkmaskinen inte är uppfunnen. Därför är allt som är virkat virkat för hand och en del företag säljer ju virkade grejer väldigt billigt.

  4. Nu en kanske en udda fråga…. Hur är det med gifter i materialet? Kan man tvätta gosedjuren eller tvättas de innan försäljning?