Här kommer nio rutor från mitt instagramkonto @underbaraclaras – med lite exempel på vad som postats sista tiden. Jag är förresten flitig med Instastories nu – så där ni får se lite “bakom kulisserna” i vardagen. Titta in där vettja! Förutom @underbaraclaras har jag också kontona @underbaraboning och @missclarity.se som ni såklart inte får missa!

1.Sista dagen i Spanien innan vi åkte hem till vintern och julrustandet i Sverige. 2. Kvällspromenad längs byvägen. Knäpptyst och kolsvart. 3. Jullovsfrukost på sängen serverat av Jakob och Bertil. 4.Trött morgon med lika trött unge. 5. Snabba snaps från årets första arbetsdag på kontoret. 6. Utsnitt av vår platsbyggda bokhylla med julröda snittblommor. 7. Utsikten från mitt sovrumsfönster är bedövande vacker. 8. Bild från en eftermiddag i sängen när barnen fick obegränsat med skärmtid för att jag skulle få obegränsat med lästid. 9. Melker gör sig redo att göra mig sällskap på kökssoffan. Här ligger jag ofta med gasolkaminen framkörd och riktad mot mig. Vilsamt så det förslår!