• Innehåller reklam för min nya bok •

En vanlig arbetsdag (plus en blixtkampanj!)

Förra veckan kom äntligen mitt första alldeles egna exemplar av boken. Fin så jag smäller av – känner mig så stolt över den och det arbete vi gjort. Tänkte tipsa om att vi har en blixtkampanj hos Bokus.com 18 april (från 00.00-23.59). Kampanjpriset är 149 kr (ordinariepris 189 kr) – så är du nyfiken på boken – slå till då!
Det behövs ingen speciell kod utan är bara att klicka hem den här. 

Förra veckan hade jag finbesök på kontoret. Sveriges proffsigaste och vänligaste inredningsbloggare Maria Soxbo som driver Husligheter. Hon var i stan för att föreläsa på Ikea så efteråt kom hon och hälsade på och vi pratade munnen ur led i nittio minuter. Så roligt att träffa branchkollegor och utbyta erfarenheter och rövarhistorier och tankar kring företagandet.

Vi åt kardemummabullar

Och sedan förevigade vi oss i min kackiga mobilkamera (systemkameran var död).

Jag avslutade dagen med att tillsammans med Erica planera upp torsdagen liveföreställning/podd inför boksläppet! Ska bli så roligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “En vanlig arbetsdag (plus en blixtkampanj!)”

 1. Hej! Jag är sjukskriven för utmattning just nu, och vill väldigt gärna köpa boken. Men jag föredrar e-böcker! Kommer den i det formatet?

 2. Hallå där! Tack för världsgod bulle och peppig och mkt ordrik träff – var helt torr i munnen när jag klev på tåget, haha!
  Alltid väldigt, väldigt härligt att ses – hoppas det blir av snart igen! <3

  Och nu måste jag ju läsa boken också!

 3. Har flera i min omgivning som är/varit utmattade, men aldrig varit det själv.. Men det hindrar inte mig från att läsa den! ^^ Grymt jobbat av er oavsett
  kram
  Emmaline

 4. Imorgon är det torsdag…. Imorgon ska jag in till Stockholm! Det är tyvärr inte ofta jag kan göra lite äventyr i vardagen, men imorgon ska jag.
  Jag ska in och lyssna när ni berättar om er resa i livet. Inte själv utmattad, men har bl.a depression.
  Ser innerligt fram emot att få lyssna på er