Boksläpp med livepodd och fina människor!

Några grät, många skrattade och alla i publiken gjorde en glädjesnurr! Så gick det till när jag och Erica släppte nya boken Hjälp jag är utmattad med en livepodd i Stockholm.

Cecilia Kerstell, förläggare till boken Hjälp jag är utmattad.

Tryck på play och fortsätt gärna dela erfarenheter med varandra #hjälpjagärutmattad
Ps i början nämner jag Cecilia Kerstells namn, det är vår förläggare här på bild som pratade så fint till oss just innan vi skulle börja podda…

Erica gestikulerar med händerna mot Clara och publiken under livepodd vid boksläppet för Hjälp jag är utmattad.

Det var nervöst att gå upp framför en publik och prata om mina sämsta och knäppaste stunder som utmattad. Men publiken var helt fantastisk och gav så mycket energi tillbaka.

Varken jag eller Erica vet ju hur ni som lyssnar ser ut och så möts vi av en massa varma sköna människor som själva har viktiga saker att säga om stress och utmattning!

Publikbild fån boksläppet av Hjälp jag är utmattad vid livepodd i Stockholm.

Publikbild från livepod vid boksläpp.

Publik sitter i gungande stol vid livepodd för boksläppet av Hjälp jag är utmattad

Erica pratar med poddlyssnare vid livepodd under boksläppet av Hjälp jag är utmattad.

Är så glad att boken är släppt, att jag fick träffa alla poddlyssnare som var på plats och känna kraften och humorn i rummet. Nu efteråt känns det bara härligt!

Tack alla ni som lyssnar på podden och ni som var med i Stockholm!

Vill du se mig och Erica livepodda och kanske signera din bok – kom till Umeå universitet imorgon onsdag.

Kl 12.10 kör vi igång i Ljusgården, Lärarhuset. Vi ses där!

Boken Hjälp jag är utmattad i svartvitt med blommor intill.

Foto:Kajsa Göransson

Ljudtekniker: Tim Johnsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Boksläpp med livepodd och fina människor!”

  1. Hej Camilla,
   Kul att du är sugen att höra!
   Ljudboken har inte hunnit komma ut än. Vi kände att det skulle bli för hetsigt för oss att både bli färdiga med boken i text och ljud samtidigt så ljudboken får komma lite efter. För att vi inte ska bli utmattade igen 🙂

   Vi har en del inläsningar kvar men tanken är att boken ska finnas för dig och andra som vill lyssna på den lagom till sommarens hängmatta och strandfilt.
   Hoppas du kommer att gilla det du hör!

 1. Fy fasen vad skrämmande det verkar med utbrändhet. Hormonstinn som jag är just nu hade jag svårt att hålla tillbaka tårarna på bussen när Erica berättade om sin kollaps. Blir helt orolig och vill liksom åka hem till er och se till att ni verkligen vilar efter dessa intensiva veckor!

 2. Jag vill tacka tusen gånger om för det podavsnittet då ni läste högt ur boken. Det blev ett chockartat uppvaknande för mig när jag insåg hur illa ute jag själv var, som kunde bocka av alla punkter på er listan, flera av dem sedan flera år tillbaka. Jag lyssnade på podden samma dag som den kom ut, och efter lite bearbetning av mig själv så ringde jag idag till vårdcentralen och fick hjälp att boka tid hos en samtalsterapeut.

  Det har varit omtumlande att inse att jag inte bara är lite nere just nu, att det är något mer, och det blev ännu mer tydligt när jag pratade med sjuksköterskan i telefonen. Jag kände mig förvisso nervös, men samlad, men mitt i samtalet började jag gråta. Det kändes så overkligt befriande att någon på riktigt undrade hur jag mådde. Sedan skämdes jag just för att jag hade börjat gråta, jag gör ju inte sånt annars, men ändå. Nästa vecka ska jag få prata med någon och få hjälp att reda ut vad som ligger bakom mitt mående just nu.

  Ville bara skriva att det inte hade blivit av, åtminstone inte nu utan kanske senare när det verkligen var illa, om det inte hade varit för ert poddavsnitt. Stort tack.