Lördagsmorgon

Bertil sov hos en kompis så jag sov med Folke bredvid mig inatt och vaknade av solen i ansiktet. Ännu en strålande dag. Man blir så bortskämd den här våren. Så fint att det verkar som att hela landet fått njuta av värme och sol i flera veckor!

Vi åt frukost på bron. Två morgonrufsiga typer i sina favoritpyjamaser.

Den här lördagen har jag klippt Folke, hunnit en sväng på en antikaffär, handlat mat och besökt plantskolan och anlagt en hel rabatt.

Jag har tagit ut mig så jag är alldeles slut. Så dumt. Jag glömmer bort vilan när det är för mycket roligt som händer. Men imorgon ska jag i alla fall inte göra någonting särskilt. På förmiddagen ska vi till kyrkan men efter det tänkte jag ligga på verandan, skavfötters med min man som äntligen kommit hem. Och prata om just ingenting nyttigt eller vettigt alls.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Lördagsmorgon”

  1. Haha åh, jag älskar bilden på er och ert rufsiga hår. Det får mig att tänka på en bild som finns på mig och min pappa. Båda med sån där kalufs och virvel på samma ställe. Idag finns han inte längre bland oss men med hjälp av din bild fick jag ett så himla tydligt minne av honom. Levande och nära.

  2. Det är ju som du själv skrivit om tidigare, och som jag tycker du gestaltar så fint – det är inte farligt i sig att ta ut sig. bara man anpassar sig och tar det lugnare därefter. Tänker lite på det som löpning – man kan springa i maximal fart ett slag när man kör intervaller, för man vet att det kommer lugn efter. men att springa hela loppet i maxtakt funkar ju inte. underbara bilder också, tack!