Nu ska ni få höra något roligt

Det är dags att bli fem i familjen. Välkomna en trea. En ny liten unge att älska till bitar.

Jag är så glad och peppad och redo för detta äventyr!

Ja. Det var bara det jag ville säga.

Några enkla rader med det enda som uppfyller mig just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

328 kommentarer på “Nu ska ni få höra något roligt”

 1. Stort stort grattis! Jag önskar så att du kommer få en graviditet som är så bra det bara går och önskar dig all lycka. Nu blev jag som sugen på en trea jag med 🙂 Så häftigt!!!

 2. GRATTIS! Äntligen har misstanken blivit bekräftad 🙂
  Hälsningar från en läsare som sällan kommenterar men som läser din blogg varje dag.

  1. Instämmer på ditt svar kunde varit mina ord. 🙂 Grattis Clara o resten av familjen 💜

 3. Meeen va kul! När är planerad ankomst? Väntar nr 4 den 1 jan. Spännande om det blir på detta år el ej. Lycka till iaf.

 4. Woooow, vilken rolig nyhet, stort grattis till hela familjen!! Du är strålande vacker! Ber för en välsignad graviditet. Önskar er allt Guds goda i detta nya skede i livet!

 5. Stort grattis Clara! Vad fint att vi får följa med på resan. Jag tycker så mycket om dig och din blogg!

 6. Grattis!! Så roligt!! För en månad sen fick vi vår tredje pojke, har två sedan tidigare. Dom är lika gamla som dina, perfekta åldrar för att skaffa en tredje må jag säga! 😉

 7. Åhh!!! Gud så härligt, grattis till dig och till er! Hur kan man bli så glad och peppad för någon annans skull? Wow ❤️

 8. Så roligt! Grattis! Och så spännande det måste vara för dina små pojkar att få ett syskon till.

 9. Åh grattis Clara! Att få nr3 är det bästa som hänt vår familj. Hela syskondynamiken blir liksom komplett!

 10. Herregud grattis till månen och tillbaka!!! Så himla roligt!!! Gud välsigne er!! ❤️❤️❤️

 11. Grattis! ❤️🎉❤️ Ska bli så kul att få följa med på ett hörn nu när det inte blir några fler för mig!

 12. Jag har inte kollat in här på ett tag o detta är de första man läser😄
  Stort grattis, vad spännande.
  Jag tycker de är så tufft me våra två barn (2 och 4) men hade önskat jag orkat fler men måste nog själv sätta p.
  Det ska bli intressant o följa din resa, om du ville dela me oss upplevelsen tredje graviditeten o tredje barnet, bebistid med två andra barn mm. Stort lycka till o grattis!

 13. Grattis familjen, jag har faktiskt funderar på det, lite rundare i ansiktet på bilder, inga bilder på hela dig på ett tag. Har följt dig så länge.
  Med vänlig hälsning, Anneli

 14. Men wow Clara, stort, varmt grattis!!! Har faktiskt anat detta. Så roligt för er, stora kramar från en annan treamorsa❤❤❤

 15. Åh grattis, hurra vad kul! 🤗🤗🤗 Jag ska själv ha nummer två i början av nästa år så jag är extra peppad att följa dig och eventuellt få läsa mysiga bebisinlägg 😊 Allt gott till dig och familjen, så spännande! 🤗🤗

 16. Hurra! Vad roligt 🙂 en ny bebisresa att följa! Grattis till er!
  Men huuur har ni lyckats ni som i perioder är långt från varandra geografiskt?! Själv harvar man på månad ut och månad in utan framgång. Tur att det finns andras lycka att följa på internetz. Kanske låter sarkastiskt men jag menar det på riktigt – lever genom er för att inte förgås i väntan på en egen bebis.

 17. Wow! Det är så stort! Och hur stort fattar man bara när man själv fått uppleva! Fortsätt låta det uppfylla dig ♥️

 18. ÅH! Nu kom en liten glädjetår här. Grattis Clara!!!! Vilket mirakel det är med livet.

 19. Stort grattis! Fick en trea för snart ett år sedan och det var läskigt innan när man funderade på hur det skulle bli med tre barn men åh så underbart! Vår lilla Ludvig fyllde familjen med ännu mer kärlek. Våra tjejer fann varandra ännu mer samtidigt som de älskar sin lillebror nåt så otroligt! Jag hade också den bästa bebistiden trots att det var tredje barnet! Hoppas du får må bra!

 20. Grattis så jättemycket igen! Ska bli mysigt att få en till liten Lidström på gatan <3

 21. Jag började läsa din blogg när jag var gravid med vår första – och du var gravid med Bertil. Vår unge föddes ett par veckor efter Bertil. Sedan föddes vårt andra barn, en dotter, ett par v. efter Folke. Jag fick tyvärr missfall i somras – annars hade nog våra treor också fötts ungefär samtidigt. Det har varit roligt att vara i samma skede med någon som skriver om såväl graviditeter, barnfrågor osv. Jag önskar dig all lycka till graviditeten! <3 Hoppas att ni får må bra och at allt löper på som det ska!

 22. Åh stort GRATTIS! Trean är grädden på moset! typ så:)
  Hoppas du får njuta fullt ut av graviditeten.
  Kramar Lina

 23. Stort grattis! Vad roligt! Så glad jag är för er skull!
  Vilket äventyr för barnen att få ett syskon till och för er med ett nytt litet knyte!
  Jag önskar dig en bekymmersfri graviditet och hoppas att allt kommer att gå fint!

 24. Nääää vad fint!!!! Grattis till er och grattis till barnet som verkar få världens vettigaste mamma.

  Kram

 25. GRATTIS!
  Såg tidigare i sommar en liten “putning” och tänkte att det var smått på gång. Ville inte kommentera detta då, för tänk om jag hade fel?
  I alla fall jätteroligt, så grattis igen 🌹

 26. Åh, varmt grattis!!
  Jag ska precis börja jobba igen efter min tredje och sista föräldraledighet. Det är så mysigt att få ett syskon när de andra är lite äldre☺️ (här 10 och 7 år).
  Stort lycka till och ta hand om dig.💕

 27. Näe, vad kul! Grattis! Förut hade jag anat men nu blev jag så överraskad – å vad roligt!!

 28. Åh vad fint! Grattis och Guds välsignelse till er!
  Själv är jag preggo med första barnet och väntar tålmodigt på att passera den där gränsen för att “få” berätta. Jag har så många frågor om hur ni gjort med era barn för ni verkar ha det nice på ett sätt som jag vill. (Dvs massa frisk luft och inte så mkt skärmtid) Men det blir lite för nyfiket och så kanske. Strunt i samma – tycker du är grym och blir inspirerad! Hej! <3

 29. Det här är bara SÅ HIMLA FANTASTISKA nyheter! Tårarna började rinna direkt jag såg bilden på facebook. Grattis, grattis, grattis till er allihop! Alldeles magiskt!

  Jag försöker verkligen övertyga mig själv om att det är fullt tillräckligt med två underbara ungar, men hjärtat längtar all the same… hoppas att det kan hjälpa att få följa din trebarnsresa, men vem vet, kanske gör det bara längtan outhärdlig istället… i så fall har jag en REJÄL utmaning framför mig – barnens far är MYCKET nöjd med att vara fyra i familjen.

  MEN BEBISAR SÅ MYSIGT JAG PALLAR INTE

  1. Åh jag har det exakt som du! Kan inte sluta längta, trots make som är fullt nöjd redan <3

 30. Grattis till hela familjen 🙂 Tyckte väl att du hade en annan “glow” på sistone på dina foton och tänkte att du kanske var gravid.

 31. Här hemma har vi följt både dig och Jacob många år, genom odlande, inredning, familjeliv och entreprenörskap, så det här inlägget kändes verkligen som ett glädjebesked från en gammal kär vän. Det ska bli SÅ skoj att följa era bloggar under hösten och genom den här graviditeten med allt gott som väntar. Hjärtliga gratulationer och lyckönskningar till er och storebrorsorna!♡
  //Hela, lilla prästfamiljen i Svärdsjö

 32. Åh så FANTASTISKT!! Grattis grattis grattis till detta, ligger i detta nu och ammar min tvåa på snart 5 månader – rätt sömnbristhärjad men ack så kär och lycklig! Det är så stort att få bli fler i familjen!

 33. Stort grattis! Önskar dig och familjen bara det bästa!!! Så glad för din skull!

  Har också väntat en efterlängtad trea men fått kraftig blödning, hamnat på akuten och fått höra att det blev missfall. Så tungt! Har dock aldrig fått träffa en läkare, diagnosen ställdes av barnmorskan via telefon. Det visade sig att hon hade fel – fast först 4 veckor senare när jag äntligen tjatat till läkartid och hört att jag var i v. 10. Under de gångna veckorna har vården ignorerat mina önskemål om läkarundersökning, talat ner mig (“du är bara ledsen, det är vanligt att man känner sig gravid efter missfall” etc.). Jag har fått så otroligt dåligt bemötande att jag bara vill skrika. Vad jag vill säga med det… är att jag aldrig får veta varför jag blödde sju dcl tjockt blod… om det har skadat barnet. Jag trodde också till slut på vården och försökte fortsätta med semestern… drack alkohol i tron att jag inte är gravid längre. Och idag gjorde jag abort på ett barn jag ville ha. En lite kämpe som överlevde den kraftiga blödningen. Kunde inte stå ut med tanken att blödningen, ev. alkoholdrickandet har skadat barnet. För gynmottagningen vill inte ta ansvar för det som hänt mig och för den felaktiga diagnosen som gavs mig på telefon. Har mått piss i sex veckor nu. Ångest, hjärtklappning, svettningar, sömnsvårigheter, orkeslöshet. Kommer att gå på medicin inom kort, hoppas jag, behöver lite ro (eller åtminstone dämpa den känslostormen som jag befinner mig i nu). Jag vet att det kommer bättre tider. Men vetefan inte om jag vågar ha ett till barn.

  1. Åh, kära du, jag känner inte dig men ville ändå skriva några rader.

   Dina ord träffade mig rakt in i själen. Det låter oerhört tungt och svårt, det du har behövt gå igenom och jag blir så oerhört, totalt skitförbannad när jag hör om vårdens ignorans och känslokalla bemötande av dig. Om vi hade varit i samma rum, så hade jag försökt att stötta dig i din ångest och oro rent handgripligen – kramat dig, gett dig te, pysslat om dig. Men nu får jag försöka skicka lite stöttande tankar och energier såhär i stället.

   Ta hand om dig. Låt sorgen och frustrationen få ta plats, men tillåt dig också att ta paus från den ibland. Det kommer bättre tider, precis som du skriver.

 34. Åh jäklar! Grattis till er! Och även lite lite till mig för det finns ingen familj jag tycker lika mycket om att läsa om. Så nyfiken nu på vem den nya medlemmen skall bli! Ser fram emot att följa er resa på avstånd !

 35. OMG!! Gratulerer sååå mye! Har fulgt bloggen din i årevis og er så glad på deres vegne! Hilsen fra Nord-Norge 🙂 PS: innleggene dine om gravid/amme-stil har jeg hatt fremme flere ganger og blitt inspirert av i mine graviditeter, de tåler å legges ut igjen 😉

 36. Åh grattis, en liten skrutt på väg ! Från en nybliven förstagångsförälder med en 8 dagars litet Knytt, hjärtat svämmar över.

 37. Så fantastisk, stort grattis! Er selv gravid med førstemann og plutselig har kategorien “Barn & Mammaliv” mye større interesse. Lykke til!

 38. Åh så roligt! Grattis till hela familjen. Hoppas att allt går bra både med en graviditet utan foglossning och en smidig förlossning (tycker man blir nojigare för varje barn, vid tredje barnet så tänkte jag att det är ju helt omöjligt att man ska ha turen att få ytterligare ett välskapt barn, men det gick)

  Ännu ett stort GRATTIS!

 39. Åh vad roligt!!!! Grattis! (Den klänningen (fast blå) hade jag på mig när jag födde min trea. Mycket praktisk i sammanhanget.)

 40. Grattis! Jag har misstänkt det ett tag…. 😊Har följt dig i flera år och du byter utseende när du är gravid.

  Lycka till! Själv räknar jag ner, vår tredje är inte så långt ifrån färdigbakt.

 41. Varmt varmt GRATTIS! Tänk att jag misstänkte det:o), någon bild på dej där du var liite rundare om magen än tidigare..så roligt för hela familjen! Kommenterar inte ofta men läser varje dag,
  Ja, det var bara det JAG ville säga, haha!! Kram på dej!

 42. Grattis. Jag har tyckt att jag har sett det på dej men har inte vågat frågat men det har sett ut så på bilderna och även i ditt ansikte. Från en daglig läsare.

 43. Grattis Clara, Jakob, Bertil och Folke! Vilken härlig nyhet! Tänk på dig Clara och kom ihåg att leva i nuet ❤️❤️❤️

 44. Helt fantastiskt Clara! Blev så glad när jag läste detta att jag nästan satte müslin i halsen 😁 Jättestort grattis!

 45. Åh, grattis! Jag har misstänkt detta sedan jag såg filmen på dig på Malin Wollins Instagram (den där du ringer på hennes dörr och hon öppnar). Syns en mage där som inte enbart ser ut som kanelbullar. ☺

 46. Hurra! Trean är roligast, konstaterade vi återigen härom kvällen. Alltså inte barnet i sig rankat med de tidigare två utan själva upplevelsen. Lite mer chill, kan “allt”, två större syskon som slösar med kärlek, uppmärksamhet och stimulans (och kan barnvakta lite vid behov!). Det är en underbar upplevelse.

 47. Å grattis! Blir pirrig i magen av glädje precis som om beskedet kommit från en kompis. Det känns som man blir del av ditt liv på ett bra sätt (lagom intimt;) genom bloggen.

  Dina inlägg, speciellt sista tiden är så proffsiga, tänkvärda och uppmuntrande och dina fotografier är jättefina.

  Jag har tre barn och det är en välsignelse, äldsta barnet är snart nio år och yngsta nio månader. Men nu är jag nöjd, inga fler barn här inte😉

  Kram!

 48. Oh Clara! Min första kommentar hos dig… men läst ett tag. Stoooort grattis!! Jag fick mitt första barn för 3 månader sedan och gläds nu med dig och ert nya äventyr, så roligt!!

 49. Wow!! Va modigt och härligt. Funderar själv mycket på en trea just nu. Håller på att ta mig tillbaka efter utmattningen och vet inte riktigt om jag vågar. All välsignelse till er 🕊🕊🕊

 50. Åh grattis Clara❣️ Så roligt för er alla. Tänk att även Folke ska få bli storebror!
  Hoppas du mår bra😊

  Stor kram

 51. Grattis Clara och Jakob, så roligt! Och så skoj för pojkarna att få en liten att få om ❤

 52. Hurra, hurra, hurra! Så fantastiskt! Grattis <3 Själv är jag gravid med tvåan och är beräknad i december. När, på ett ungefär, kommer ert tillskott? <3

 53. Stort grattis till dig och din familj Clara! Och grattis till oss – alla läsare – som får hänga med på detta spännande! <3

 54. Det största av grattis! <3 Jag är tidigt gravid med mitt första barn och blev så otroligt glad imorse när jag såg att du ska få en till, tänk! Att jag ska få följa dig i detta med, WOW och lyllos mig!

 55. Grattis Clara och familjen!

  Är själv gravid och tycker det är så roligt att en av mina favorit-bloggare genomgår den resan samtidigt. Ser fram emot att fortsätta läsa din blogg med en extra krydda av graviditet och bebislycka!

 56. Grattis från en annan trebarnsmamma. Mina är 7, 3 samt 5 månader. Kaos och kärlek. 😉❤️

 57. Så himla roligt, grattis i massor till alla er ❤️

  När jag väntade min minsting testade jag gravidyoga – det var alldeles fantastiskt och jag önskade att jag gjort det med mina tidigare graviditeter med. Fundera på det om du har intresse att testa, finns flera ställen i Umeå att anmäla sig till. Grattis igen och hoppas du får en fin graviditet ❤️

 58. Varmt grattis, underbara Clara! Tre barn är väldigt fint att ha! Så roligt att få följa er familj och dina ärliga och inspirerande inlägg. ❤

 59. Fantastiskt roligt! Grattis till er och önskar dig en fin och lättsam graviditet ❤️

 60. Grattis Clara, jag blir så glad för er skull. Jag tänker faktiskt lite då och att jag hoppas ni skaffar en hel hög med ungar, för det verkar så fint att få växa upp med er till föräldrar. Så nu kommer det alltså en till lycklig unge som får leva hos er! Härligt!

 61. Åååhhh vad skoj! Följt din blogg i två år nu men är inte så bra på att kommentera, det ska bli så kul att läsa om livet med liten.

 62. Å, så gøy! Pregdaren min funket igjen!
  Hadde det sånn på følelsen. Det er liksom noe med utstrålingen som har vært annerledes – du stråler jo! Og nå skjønner man jo hvorfor 🙂

  Gratulerer så mye fra en norsk leser!

 63. Stort grattis! Till hela familjen, men mest till Folke som blir storebror och inte bara lillebror hela tiden!

 64. Men så fantastiskt roligt! Stort grattis! Det är ju superhärligt (och såklart jobbigt, men mest kul) att vara en stor familj! Ni verkar så härliga allihop, så grattis till bebisen som ska få komma till er familj också 🙂

 65. Wohoow!! Å gillar att ni kommit så långt utan att dela det med alla, måste vara så skönt att få ha det för sig själv, m familj å vänner som det ska kunna vara! Grattis, så spännande

 66. Så underbart!
  Grattis till er alla och hoppas du får må bra på vägen.
  Vänligen
  Johanna

 67. Vilken lycka! Du strålar verkligen! Stort grattis till er <3 Vi har tre barn och det känns så helt… Lycka till!!

 68. ASSÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅÅÅÅÅ KUUUUUUUL!!!! Nej jag känner ju inte dig såklart men har juföljt dig i ALLA år så det KÄNNS som jag känner dig! Så himla mycket grattis!!!!!!

 69. Oj så glad jag blev av att höra det här! Tårögd:) minns första graviditeten när du i ngt inlägg kallade dig översteprästinnan baserat på dina nya gravv-outfits. Grattis till dig o familjen!

 70. Wow, stort grattis till er!!! Jag fick min son samma sommar som ni fick Folke. Och nu är vi gravida samtidigt igen 🙂 Så underbart, kan tänka mig att det känns extra roligt att pojkarna är så stora och kan förstå mer. Så känns det för mig iallafall. Sist jag var gravid hade jag en 2,5-åring och en 1-åring. Det känns jättekul nu när de ställer en massa roliga och relevanta frågor om bebisen i magen!

 71. Grattis till tillökningen. Önskar dig en smidig graviditet och förlossning. Att allt går väl. 😊❤

 72. Å vad roligt❤️ Stort stort grattis!!
  Fina bilder – du ser lika smashing ut som alltid!💐

 73. Vilken underbar nyhet! Stort grattis till er allihopa! Blev lite extra glad iom att jag själv är gravid. Tänker att då kanske man får chans att läsa om er bebistid medan jag själv är föräldraledig. 🙂

 74. Men åh! Nu blev jag så glad att jag började gråta! Grattis och jag önskar er Gud välsigne i detta nya äventyr!

 75. Stort grattis och lycka till. Du strålar verkligen! Hälsningar en som läser ofta men sällan kommenterar.

 76. Stort grattis!💓💓💓 Hur mår du denna graviditet? Minns att du berättat att du mådde dåligt under någon av de tidigare grav💓💓💓Hoppas du mår fint!!

  Kram💓💓💓

 77. Grattis, så roligt för er alla! Antar att grabbarna följer det hela o ser fram emot att bli storebröder.

 78. Stort grattis fina Clara med familj!
  Det är ett nöje att följa dig på din blogg! 🤗🤗

 79. Så hyggelig! Gratulerer så mye, jeg er mamma til tre gutter, og det er veldig, veldig fint. Spennende om det blir sånn for deg også. Uansett er barn en velsignelse, også når det er tøffe tider.

 80. Men åh så kul, Stort Grattis🙌🏼✨ Blev själv trebarns mamma i november förra året, underbart och intensivt är det😊 Kul att följa detta! Lycka till och hoppas på en fridfull graviditet för dig

 81. Jag undrar hur visste du att du var redo igen, nu tänker jag främst på utmattningen. Hur vet man att man är frisk? Hur vet man att man orkar ett barn till? Hur vågar man? Skulle vara intressant att läsa vad du tänkte. Jag menar inget illa, utan undrar genuint.

 82. Så häftigt!! Stort Grattis till dig och familjen <3 Ska bli så spännande att få följa er!! Blev själv mamma för första gången i våras, vilken välsignelse!